Mit gondoltok az ilyen szülőkről?
Kedvesem egy szulo altalaban tudja azt, hogy mire szamithat a sajat gyermekenel
Akkor nem lenne annyi öngyilkos tinédzser.
08:50
Ja 2 kislány, közel 20 évesek voltak mind a ketten.
Éljen a média!
én vagdostam a kezemet, arra sem reagáltak semmit, pedig látszódott. Öngyilkos akartam lenni egy darabig. Nem törődtek vele.
A te eseted is eléggé elkeserítő, mert lehet gyerekes butaságnak nézik a levelet, de ilyennel egyáltalán nem foglalkozni... Szerintem a szülő szégyene.
Tudod ez nem jó reakció a szüleidtől,jól látod.Most írhatnám a szánakozást,mint a többi gúnyos válaszoló,de én nem így teszek.
Én 16 évesen hasonlót éltem át,magamat is bántottam,nem akartam élni.Anyám tönkretett. Voltam orvosnál is többször. Aztán megtalálta anyám a papírom,(ő hazudozni szokott,nem ebben a világban él,de sajnos nem kezelik-ez a legrosszabb!!!!),na de a lényeg, hogy apám,akinek sose volt rám ideje,egyszer mikor hazamentem,ő éppen füvet nyírt.Szinte majdnem összeroskadt mikor meglátott,és megkérdezte, hogy én komolyan ilyen szörnyűséget akartam tenni?És akkor bevallottam,hogy igen.Teljesen összezuhant,és elkezdte anyámat is szidni nekem.Igazat adott.Megbeszéltem vele,de azóta is haragszik anyámra,pedig már majdnem 10 év telt el.Ez az eset után nem sokkal pedig miután anyám folyamatosan alázott a külsőmmel,lefogytam 3 hét alatt 10kilót(nem éppen egészséges módszerrel),apám szintén fel sem fogta,hogy miért szidott engem anyám a súlyommal...De legalább tudtam,hogy végre nem kell anyám hülyeségére adnom!
Bár apámnak most sincs ideje rám,tudom ebből a pár esetből,hogy mennyire szeret!Sosem felejtem el a fűnyírás közbeni reakcióját azóta sem....Anyámról ez nem mondható el,de hát ez van!
Lépj ezen túl te is valahogy!Sok erőt és kitartást kívánok mindenhez!
Több esetben a szülö azért nem emliti meg, ha ilyen levelet talál, mert adogg esetben ÉPPEN EZZEL váltaná ki a rövidzárlatot. Emellett természetesen FIGYELI a gyereket, de nem úgy, hogy észrevegye - az elöbb emlitett okból.
Gondolom, neked is csak valami negativ idöszakról volt szó, éppen abból is látszik, hogy mégsem tetted meg. Sokan vannak, akik megirnak egy búcsúlevelet, elgondolják, hogy öngyilkosok lesznek, és ezzel le is vezetik a felgyülemlett feszültséget.
Te sem tudhatod, hogy a levél megtalálása után mennyire figyeltek titokban a szüleid - mivel éppen az volt a lényeg, hogy TE NE VEDD észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!