Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
21/69 anonim 

válasza:

Ők érzelmileg máshogy viszonyulnak egymáshoz, mint ahogy kellene. Nem tudom, hogy alakulhatott így, nekem nincs fiú testvérem.De úgy látszik, van ilyen is.
22/69 anonim 

válasza:

A melegek és a leszbikusok,nem fognak beteg gyerekeket nemzeni. Náluk nagy a valószínűsége,még ha nem is akarják bármikor becsúszhat! A két dolgot nem kéne összehasonlítani! Azokat megértem akik felnőtt korukban találkoznak először,azoktól nem várható el rögtön a testvéri szeretet. De akik együtt nőnek fel azoknál ez nagyon beteges! Nekem is két fiú testvérem van,de én elásnám magam ha ilyet csinálnánk. Lehet hogy nagyon maradi vagyok,de én minden közeli családtaggal való szexet nagyon elítélek. 24/L
23/69 anonim 

válasza:

15:43
Nem kell minden normális erkölcsű dolgot "lemaradizni". Beteg dolog, egyértelműen, ahogy az eredménye is beteg lesz (nem véletlenül).
24/69 A kérdező kommentje:
de most ugye ennyire elitélitek meg betegesnek tartják többen abba gondolj bele hogy lehet valam kiskori élmény vagy attól történi ez...
2010. jan. 8. 15:49
25/69 anonim 

válasza:

A kíváncsiság hajthatta őket egymáshoz, abban a korban voltak. Ezt a határt nem szabadott volna átlépni, még gondolatban sem, mert onnantól már nem volt tabu...
26/69 A kérdező kommentje:
vagy valami családi..ok , trauma vagy ilyen.
2010. jan. 8. 15:51
27/69 anonim 

válasza:

ugyan már, egy egyiptomi fáraóról se írják, hogy degenerált elmebeteg nyomorék lett volna
28/69 A kérdező kommentje:
jah ..ez is igaz.. régen természetes dolog volt.a főnemesi családokba
2010. jan. 8. 15:53
29/69 anonim 

válasza:

Teljesen egyetértek,,,a leszbik meg a homik nem tesznek semmi rosszat senkinek,nem nemzenek beteg gyerekeket.Akik aztán szenvednek egész életükben,,,ez benne a szörnyü,,,a vérfertözés,,,ismertem egy esetet...a gyermek 6 évesen agyvérzésben meghalt,és rengeteg problémával jött a világra! Ez nem helyes benne!
30/69 anonim 

válasza:

Igen a főnemesi családokban, de nem szerelem miatt, hanem a vagyon miatt, számításból.
meg kell nézni az utódokat, látszik rajtuk, hogy genetikailag retardáltak, nem egy család éppen így halt ki.
Azzal sem értek egyet, hogy a szerelem az csak úgy megtörténik az emberrel, és az mindenre mentség, hát nem éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!