Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.
ez a cikk:
A The Times hasábjain olvasható vallomásból kiderül, hogy a nevét eltitkolni szándékozó huszonéves lány a bátyja, Daniel esküvője miatt döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza bűnös viszonyukat. Nagyon szeretett volna a menyasszony helyében lenni, de nem tehette, hiszen Daniel vér szerinti húga.
Az eredeti, angol nyelvű szöveget itt találhatjátok meg, ebből készítettünk most egy magyar nyelvű rövidített változatot.
"Amikor még kicsi voltam, egyszer a vasárnapi iskolában megkérdeztem a tanárnőt, hogy Ádámnak és Évának vajon a gyermekei összeházasodtak, ha egyszer ők voltak az első emberek a Földön? A tanárnő felkacagott, de nem válaszolt. Daniel és én sosem akartunk közös gyermekeket és mindig nagyon körültekintőek voltunk a fogamzásgátlás terén.
Valamennyi emlékem Daniellel kapcsolatban kellemes. Csak egy évvel idősebb nálam, és mindig nagyon közel álltunk egymáshoz, főleg, mivel a nővérünkkel, Jane-nel összehasonlítva mindig mi voltunk az ostoba kis hülyék. Rajongtam érte, mióta az eszemet tudom, a szüleink pedig örültek a szoros kapcsolatunknak, amikor kicsik voltunk. Közös barátaink voltak és ugyanabban a körben mozogtuk, így sosem értettem meg azokat a lányokat, akik nem jöttek ki a testvérükkel.
A dolgok akkor változtak meg, amikor 14 éves lettem. Órákat töltöttem el az első karácsonyi iskolabálra való készülődéssel, majd kopogtattam Daniel hálószobaajtaján. A tinikorban az ember folyton a teste változásait lesi, és aggódik a kinézete miatt, így hálás voltam, amikor meglátva elismerően füttyentett, majd a karjaiba kapott és nevetve végigtáncoltunk a szobán, mielőtt lementünk volna megmutatni a ruhámat a szüleinknek és Jane-nek.
Daniel elismerése sokat lódított a magabiztosságomon, és mosolyogva táncoltam minden fiúval, aki felkért. Mégis a legnagyobb öröm az volt a számomra, amikor ő kért fel az utolsó táncra. Hazafelé vihogva trécseltünk, a szüleinkkel ittunk egy forró csokit, majd a következő napon minden visszatért a régi kerékvágásba.
Szilveszterkor Daniel egy partira volt hivatalos és akkor ért haza, amikor én már aludtam. Baromi álmos voltam, amikor bejött a szobámba és összekuporodott az ágyamon, ami évek óta a szokásunk volt, ha valami pletykát vagy hírt akartunk megosztani a másikkal. Amikor a hajamat és az arcomat kezdte simogatni, meglepődtem ugyan, de a cirógatásától újra álomba merültem. Aztán egyszer csak rádöbbentem, hogy az ujjaival már a nyakamon jár, és amikor a keze is eltűnt a felsőm alatt, az álom egykettőre kiröppent a szememből. Ösztönösen közelítettem az ajkaimat az övéhez, és miután megcsókolt, szorosan magához ölelt, majd magamra hagyott.
Teljesen összekavarodva feküdtem az ágyamban, a testem alig bírt magával. Annyit már tudtam a szexről, hogy amit tettünk, azt erőszaknak és vérfertőzésnek nevezik, de nem éreztem rosszul magam, pláne nem úgy, mint akit kényszerítettek volna valamire. Inkább sajnáltam, hogy Daniel túl korán abbahagyta... Órák teltek el, mire végül el tudtam aludni, de két dologban biztos voltam: hogy élveztem, ami történt, és még mindig imádom a bátyámat.
Másnap reggel kiderült, hogy Daniel másnapos, de ahogy a szófán heverve jelentőségteljesen rám vigyorgott, abból egyértelműen kiderült, hogy nem érez sem feszélyezettséget, sem megbánást. Nem beszéltünk arról, ami történt, és minden ment tovább a régi kerékvágásban.
A rákövetkező években nagyjából félévente egymásba gabalyodtunk, kapcsolatunk egyre jobban elmélyült. 17 éves koromban szeretkeztünk először komolyan egymással. Korábban mindketten jártunk másokkal és sosem voltunk féltékenyek egymásra, bár nehezen fogadtam el, hogy intim viszonyt folytasson bárkivel rajtam kívül. Részben ennek az volt az oka, hogy Daniellel csodálatos volt a szex, és nem volt türelmem a többi ügyetlenül bénázó sráchoz. A szexet sosem terveztük meg előre, hanem egyszer csak egymásnak estünk, amikor már nem bírtuk tovább.
Sokszor töprengtem azon, vajon mit szólnának az emberek - főleg a szüleink -, ha kiderülne a kapcsolatunk, de annyira helyesnek és természetesnek éreztem azt, ami kettőnk között volt, hogy ezek a kétségek sosem tántorítottak el. Néha ő kezdeményezte a szexet, néha én, de mindemellett a kapcsolatunk olyan egyszerű, kiegyensúlyozott és szoros volt, mint mindig.
Nagyon hiányzott Daniel, amikor egyetemre ment, de minden harmadik hónapban találkoztunk. Néha együtt aludtunk, máskor meg egyikünk sem kívánta a szexet. Amikor Alisonnal találkozott a munkahelyén (én akkoriban voltam egyetemista), tudtam, hogy ez a kapcsolata más lesz. Mégis hatalmas sokkhatásként ért, amikor végül bejelentette, hogy feleségül veszi. Még ennél is jobban meglepett, amikor közölte: "Csak annyit kell mondanod, hogy ne vegyem el, és lefújom az esküvőt. De akkor együtt fogunk élni, és nem akarok rajtad kívül senki mást magam mellett. Lehetünk öreg, unatkozó bátyus és hugica, akik sosem házasodnak meg, de megosztják egymással az otthonukat, mert senki mással nem akarnak együtt élni. Tudom, hogy amit teszünk, az nem helyes, de én sosem éreztem helytelennek."
Órákon át beszélgettünk a vallomása után, és végül megegyeztünk, hogy ideje lezárni a kapcsolatunk szexuális jellegét és azt is eldöntöttünk, hogy senkinek sem beszélünk róla.
Tudom, hogy Daniel szereti Alisont, de Alison nagyon gyanakvó velem. Biztos vagyok benne, hogy nem a gaz csábítót látja bennem, mégis riválisként tekint rám, és igaza is van.
Azon töprengtem, hogy valaha eljön-e az az idő, amikor a Daniellel való kapcsolatomra irtózattal fogok visszagondolni, de nem hiszem. Mindenkinek vannak olyan kapcsolatai, amikor a szexuális viszony ugyan megszűnt, de a csodás barátság megmaradt. Ez történt velünk is. Daniel különleges helyet foglal el a szívemben, ahogy én is az övében, és ez már sosem fog megváltozni.
Tanult emberként én is szeretném levonni a logikus következtetéseket. Szeretnék látni mintákat és megoldásokat, mert komolyan bánt, hogy ami szeretetteljesnek és természetesnek tűnik a számomra, az a legtöbb ember számára visszataszító. Talán a legborzasztóbb az a tény, hogy senkinek sem beszélhetsz róla, mert az illető - legyen férfi vagy nő - felháborodása lerombolna mindent."
ja és még annyit füzök hozzá.. én nemitélem el..
ha szeretik egymást ..akkor mért ne..
a melegek is vannak házasodnak sexuális életet folytatnak..
Milyen szép szerelem lenne, ha nem a testvéréről lenne szó!
Nem ítélem el,dehát sosem lehet igazán teljes
most mindenki a cikkre fog reagálni, pedig általánoságban érdekesebb lenne
Kérdező?
én csak bemásoltam.. mert kérdezték mi volt benne ..
amugy én nemitélem el egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!