Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.

Meg is ölték volna az írnokot, ha leírja, hogy a fáraó utóda ütődött..
Egyébként a vérfertőzött utódok több mint háromnegyede GYP-s, fele halottan jön a világra. Azért a természetet nem lehet iylen könnyen becsapni, tudja mit csinál!

csináltak is ilyesmit az írnokok, pl. bevett eljárás volt, hogy a megbuktatott fáraó nevét igyekeztek mindenhonnan kivakarni
úgyhogy meg lehetett írni az igazat
+ ott vannak a múmiák, azokból se vontak le semmi ilyesmi következtetést a vizsgálatok

*átlegbaN
Miért neked nem derül ki, hogy ki ítéli el és ki nem??? Szerintem elég egyértelmű. Én pl igen

Ez a dolog tanult viselkedés, nem veleszületett ösztön. Nem érezzük meg úgymond szagról, hogy ez az ember itt közeli rokon...
Végülis egy igazinak "látszó" szerelem alakult ki belőle, annak minden kellékével, elhiszem, hogy őszintén kötődtek egymáshoz. Nem lehet egyértelműen elítélni. Valami difi lehetett talán a családban is, hogy ez így alakult... Mert azért a testvérek között létezik valamiféle rajongás:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!