Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a testvérszerele...

Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
93%

Meg is ölték volna az írnokot, ha leírja, hogy a fáraó utóda ütődött..

Egyébként a vérfertőzött utódok több mint háromnegyede GYP-s, fele halottan jön a világra. Azért a természetet nem lehet iylen könnyen becsapni, tudja mit csinál!

2010. jan. 8. 15:58
 32/69 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudod hogy mennyi vérfertözött élt a régi idökben? Bármelyik korszakban? Ott voltál???Nem írnak róla,de arról ínak hogy létezett,és tilos! Nem véletlenül!
 33/69 anonim ***** válasza:
87%
Milyen traumára gondolsz? Engem is elég sok trauma ért idáig,akkor szexelnem kellett volna a bátyámmal? Egyébként mindenkinek magánügye kéne hogy legyen ha ilyet csinál,és nem reklámozni!
 34/69 anonim ***** válasza:
100%
Amugy gratula a kérdéshez,ez itt jó kis vitát váltott ki!! Érdekes téma!
2010. jan. 8. 16:01
 35/69 anonim ***** válasza:
61%

csináltak is ilyesmit az írnokok, pl. bevett eljárás volt, hogy a megbuktatott fáraó nevét igyekeztek mindenhonnan kivakarni

úgyhogy meg lehetett írni az igazat

+ ott vannak a múmiák, azokból se vontak le semmi ilyesmi következtetést a vizsgálatok

2010. jan. 8. 16:03
 36/69 A kérdező kommentje:
NAH DE MOSTMÁRT UGY ÁTLAGBA :d AZT IS IRJÁTOK ODA ELITÉLITEK E ÁTLAGBA. MERT A KÉRDÉS VÉGÜLIS AZ H MIT GONDOLTOK ..
2010. jan. 8. 16:04
 37/69 anonim ***** válasza:
77%

*átlegbaN

Miért neked nem derül ki, hogy ki ítéli el és ki nem??? Szerintem elég egyértelmű. Én pl igen

2010. jan. 8. 16:11
 38/69 A kérdező kommentje:
nem minden hozzászolásból derül ki..
2010. jan. 8. 16:13
 39/69 anonim ***** válasza:
81%

Ez a dolog tanult viselkedés, nem veleszületett ösztön. Nem érezzük meg úgymond szagról, hogy ez az ember itt közeli rokon...

Végülis egy igazinak "látszó" szerelem alakult ki belőle, annak minden kellékével, elhiszem, hogy őszintén kötődtek egymáshoz. Nem lehet egyértelműen elítélni. Valami difi lehetett talán a családban is, hogy ez így alakult... Mert azért a testvérek között létezik valamiféle rajongás:)

40/69 anonim ***** válasza:
83%
Azt hogy undorító. És az ember hajlamos szerelemnek hinni a mélyről jövő szeretetet, nem véletlen, hogy a lányok apjukhoz hasonló férfit keresnek sokszor. Egyszer egy barátnőm ajánlott egy könyvet, nem akartam elolvasni, mert egy testvérpár szerelméről szólt. Végül elolvastam és szinte drukkoltam nekik, hogy sikerüljön és minden rendben legyen a szerelmükkel..és ez is beteg dolog. rosszul éreztem magam utána. A történetben egyébként az anyjuk a padláson tartja őket, és ott nevelkednek..így "szeretnek" egymásba..
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!