Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
41/69 anonim 

válasza:

Én elítélem,és szerintem a nagy átlag is!!! Aki másként gondolja az kezeltesse magát,mert a fejében nagy gondok lehetnek!
42/69 A kérdező kommentje:
meik könyv ez ?
2010. jan. 8. 16:16
43/69 anonim 

válasza:

kérdező, te annyira nem ítéled el... hogy csak nem szerelmes vagy?
44/69 anonim 

válasza:

Nekem is megfordult a fejemben,hogy talán csak nem magadról beszélsz?
45/69 A kérdező kommentje:
nekem nincs tesóm .ha lenne akkor se lennék szerelmes csak ugy olvastam valahol h nagyon sokan elitélik.. és gondoltam kiirom ide.
2010. jan. 8. 16:20
46/69 anonim 

válasza:

Elítélem,beteges,beteg utódokat szül,,,és nem véletlenül tiltott,,,mert nem helyes!!!
47/69 anonim 

válasza:

Nem emlékszem a könyv címére, csak arra, hogy nagyon hosszú volt..Catherine-nek hívták a lányt..és évekig a padláson tartotta őt a testévérével együtt az anyjuk. ez alapján hátha valakinek eszébe jut..
48/69 anonim 

válasza:

Hát ha nincs tesód akkor nemc sodálom, hogy ennyire fura. Gondolj arra, oylan, mintha apádba/anyádba lennél szerelmes, és vele csinálnád. Nem túlzok, én legalábbis így érzem, nekem nővérem van, fiú vagyok.
49/69 A kérdező kommentje:
amugy én azért nem itélem el mert nincs közöm más életéhez érzelmeiez ők döntenek igy.. lehet az az ember teljesen normális .barát ,bizalmas legyen , meleg, vagy legyen szerelmes a tetsvérébe ugygondolom ilyenért nem kéne el itélni senkitt.
2010. jan. 8. 16:23
50/69 anonim 

válasza:

Egyébként attól mert valamihez semmi közöd, még elítélheted, sőt ez az egyetlen amit tehetsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!