Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.2014. jún. 26. 07:38
71/76 anonim válasza:
Milyen igaza van mustafának. Beindult az igazság letéteményesei közt a parttalan fantáziálás, úgy állnak itt, mint akiknek semmi titkuk nincs, minden állandóan eléállva harsognak: "állj elé" mi a francnak?? "69Azért nem lehetne gyereke mert neked stb" - ez meg egyenesen perverz fantáziálás, hiszen VALÓSÁGBAN VAN magzata. Fejezzétek be.
72/76 anonim válasza:
Jaj most ti meg úgy állítjátok be mintha mindenkinek olyan hú de rossz lenne. Soha nem volt abortuszom, szerető sem voltam, mégis mi a fenét kellene titkolnom? Semmi ilyen nincs.
73/76 anonim válasza:
Soha semmilyen cikis eseted nem volt, amit nem igazán osztanál meg? Hú, az kemény.
74/76 anonim válasza:
43-as válaszoló vagyok. Elég durvába ment át ez a kérdéskör. Hány gyerek van aki jobban járt volna ha nem születik meg, mert olyan mostoha körülmények között, szeretet nélkül nő fel? Sajnos nagyon sok. Nem vagyok egyik oldal pártján sem, mert valóban nem jó dolog egy kezdődő életet kioltani, de vannak helyzetek, amikor ez a felelős döntés. Nem kell itt gyilkost kiabálni, szövegben nagyok vagyunk, de a tettek beszélnek. Mert mint tudjuk szóval is lehet ölni, és ebben itt nagyon sokan nagyon profik. Ha már módjuk volt megszületni, jó lenne ha a szeretet és megértés témakört alkalmaznák, akkor előbbre járna ez a világ. Véleményt lehet nyilvánítani, de ennek nem kell sértenie senkit elviekben.
75/76 anonim válasza:
"Soha semmilyen cikis eseted nem volt, amit nem igazán osztanál meg? Hú, az kemény."
Nem őszintén nem is értem, milyen cikis helyzetre gondolsz, amit nem mernék 20 évvel később elmondani?
76/76 anonim válasza:
Mondd el az orvosodnak hogy nem akarod hogy a ferjed tudjon a regi abortuszrol mert ez konfliktushoz vezetne, neki nincs joga elmondani ha te nem hatalmazod fel ra. egyebkent meg mas szempontbol nincs jelentosege a regi abortusznak. a ferjedre meg nem tartozik hogy mi volt veled 20 eves korodban. maganugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!