Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltitkolni a...

Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.
2014. jún. 26. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
79%
Miért kéne végig hazudnia? Elmondja, hogy volt egy egészségügyi kaparása, ha nagyon beleköt a párja, lezárja azzal, hogy gond volt a terhességgel. Végül is kétértelműen mondja el. Nem ismerem a párját, de most a kérdezőnek terhesen semmi szüksége rá, hogy 20 évvel ezelőtti döntése miatt felelősségre vonják. Ha pedig a párja normálisan áll hozzá, akkor bevallja, hogy miért volt egészségügyi kaparása.
2014. jún. 26. 08:27
 22/76 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azért az őszinteség nem egyenlő azzal, hogy az életem minden mozzanatáról beszámoljak. Én se meséltem a páromnak, az összes pasiról, akivel előtte dolgom volt, ahogy ő se a nőiről, ettől még őszinték vagyunk egymáshoz.
2014. jún. 26. 08:29
 23/76 anonim ***** válasza:
18%

Persze utolsó aztán annyi a bizalomnak. Vagy te tudnál bízni egy olyan emberbe aki egy dologban kétszeresen hazudott a szemedbe?

Az meg szerintem főleg ne mond, hogy egészségügyi volt mert azzal egy plusz terhet tennél rá, feleslegesen.

2014. jún. 26. 08:30
 24/76 anonim ***** válasza:
22%

"Én se meséltem a páromnak, az összes pasiról, akivel előtte dolgom volt, ahogy ő se a nőiről, ettől még őszinték vagyunk egymáshoz."

Nem hiszem, hogy az apát kérdezné valaki is.

2014. jún. 26. 08:31
 25/76 anonim ***** válasza:
27%

Én szégyenlem magam azok helyett kérdező, akik téged hazugságra biztatnak.

Ha belegondolok, hogy ők gyereket nevelnek, vagy fognak nevelni, akkor elszomorodom.

A HAZUGSÁG MIÉRT SZÉGYEN A FÉRFINEK ÉS MIÉRT ÉRDEM A NŐNEK?

Kérdező, TE állj magasan ezen kommentelők fölött.

Légy őszinte, és a férjed értékelni fogja! Nagyon!

2014. jún. 26. 08:32
 26/76 anonim ***** válasza:
45%

te ismered a párodat kérdező

ha elfogadná mondd el

ha nem, akkor ne de elgondolkoznék a kapcsolatomon

Az eü kaparás is egy ötlet... Nem egy szép ötlet, de ötlet. Csak mi van ha megkérdezi mi volt a gond? vagy, hogy mutasd meg mondjuk a kórházi papírjaid? Nem hiszi el? Akkor az abortusz miatt, a hazugság miatt és a bepalizás miatt is buksz és biztos a csonka család.

2014. jún. 26. 08:33
 27/76 anonim ***** válasza:
95%
Elmondja, hogy volt kaparása, gondolom már látja a reakciót és, ha rossz, akkor azt mondja, hogy gond volt a terhességgel. Nem ismerem a párját, az enyém nem csinálna problémát, én maximálisan megbízom benne, de ahogy előttem valaki írta, már annyi abszurd dolgot olvastam itt, sőt már itteni válaszoló is ledöbbentett, hogy cuccolna rögtön, hogy lehet jobb egy kegyes hazugság, minthogy 40 évesen egyedül maradjon a babával. Bár szerintem nincs okod aggódni, mert nem hiszem, hogy van olyan ember aki 20 évvel ezelőtti dolog miatt elítélne, ha elmondod az indokaidat.
2014. jún. 26. 08:36
 28/76 anonim ***** válasza:
37%
Még az is le van pontozva, aki nem biztat a hazugságra! Ezért van ennyi egészséges, válásmentet család! :S
2014. jún. 26. 08:36
 29/76 anonim ***** válasza:
73%
Tudod mit kérdező, ha nem kérdez rá, ne mondj semmit, ha rákérdez, mond el, hogy erről nehéz beszélned, nem vagy rá büszke, de ez történt. Ha emiatt elhagyna, vagy csak rondán nézne, legalább tisztában lennél vele, milyen emberrel is vagy.
2014. jún. 26. 08:41
 30/76 anonim ***** válasza:
78%

Oké, hogy abortuszellenes, legtöbben azok vagyunk. No de.

Beszéltetek erről a témáról annyira mélyen, hogy rákérdezett, neked volt-e abortuszod? Illetve volt az a szitu, amikor nagyon ott volt a helye, hogy jelezd, neked volt ilyened?

Mert ha igen, akkor akkor hazudtál... Ha nem, akkor egyelőre még nem hazudtál, csak nem beszéltél neki róla.

És miért is kellett volna mindenképpen beszélned róla eddig? Ezeregy más dolog is van, amit az ember nem említ meg a korábbi életéből, mert jelenleg éppen nem annyira fontos. Miért hazugság az, ha egy negatív cselekedetünkről nem beszélünk? A pozitívakról sem beszélünk feltétlen. Pl tegyük fel könyvjutalmat kaptál iskolás korodban, mert nagyon áldozatkész voltál a többiekkel a nyári táborban. Ha erről nem beszélsz, az is hazugság?

Vagy ha 20 évesen kihúztál egy kisgyereket a strand medencéjéből, mert észrevetted, hogy fuldokol, és így megmentetted az életét. Ha erről nem jut eszedbe dicsekedned húsz év múlva annak, akivel megismerkedsz, akkor hazug vagy?

Szóval...

Én csak annyit mondok, hogy akkor beszélj róla, ha ez annyira szóbakerül köztetek. Például igen, ha ha kiderül most a dokihoz járáskor.

Elkövettél egy hibát igen, gyereket csináltál, amikor még tudtad, hogy nem tudnád rendesen felnevelni. És után hoztál egy kegyetlen döntést.

És ő, a párod vajon mindig szent volt? Mindig 100%-ban ügyelt, hogy ne legyenek tőle terhesek? Vagy csak a szerencsén múlott, hogy ő nem ejtett teherbe senkit? Esetleg nincs 1-2 eltitkolt gyereke, akinek a nevelésében sohasem vett részt, de lényeg, hogy abortusz ne legyen?

Ne legyen ja, gondolkodjunk előre.

De ha már így történt...

Nem az a szitu,hogy ő volt a párod és mögötte titokban vetetted el a babát, az lenne az igazi hazugság...

Most kénytelen lesz elfogadni így. Biztosan neki is van a múltjában olyan, amit ellenzel...

2014. jún. 26. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!