Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?
Persze utolsó aztán annyi a bizalomnak. Vagy te tudnál bízni egy olyan emberbe aki egy dologban kétszeresen hazudott a szemedbe?
Az meg szerintem főleg ne mond, hogy egészségügyi volt mert azzal egy plusz terhet tennél rá, feleslegesen.
"Én se meséltem a páromnak, az összes pasiról, akivel előtte dolgom volt, ahogy ő se a nőiről, ettől még őszinték vagyunk egymáshoz."
Nem hiszem, hogy az apát kérdezné valaki is.
Én szégyenlem magam azok helyett kérdező, akik téged hazugságra biztatnak.
Ha belegondolok, hogy ők gyereket nevelnek, vagy fognak nevelni, akkor elszomorodom.
A HAZUGSÁG MIÉRT SZÉGYEN A FÉRFINEK ÉS MIÉRT ÉRDEM A NŐNEK?
Kérdező, TE állj magasan ezen kommentelők fölött.
Légy őszinte, és a férjed értékelni fogja! Nagyon!
te ismered a párodat kérdező
ha elfogadná mondd el
ha nem, akkor ne de elgondolkoznék a kapcsolatomon
Az eü kaparás is egy ötlet... Nem egy szép ötlet, de ötlet. Csak mi van ha megkérdezi mi volt a gond? vagy, hogy mutasd meg mondjuk a kórházi papírjaid? Nem hiszi el? Akkor az abortusz miatt, a hazugság miatt és a bepalizás miatt is buksz és biztos a csonka család.
Oké, hogy abortuszellenes, legtöbben azok vagyunk. No de.
Beszéltetek erről a témáról annyira mélyen, hogy rákérdezett, neked volt-e abortuszod? Illetve volt az a szitu, amikor nagyon ott volt a helye, hogy jelezd, neked volt ilyened?
Mert ha igen, akkor akkor hazudtál... Ha nem, akkor egyelőre még nem hazudtál, csak nem beszéltél neki róla.
És miért is kellett volna mindenképpen beszélned róla eddig? Ezeregy más dolog is van, amit az ember nem említ meg a korábbi életéből, mert jelenleg éppen nem annyira fontos. Miért hazugság az, ha egy negatív cselekedetünkről nem beszélünk? A pozitívakról sem beszélünk feltétlen. Pl tegyük fel könyvjutalmat kaptál iskolás korodban, mert nagyon áldozatkész voltál a többiekkel a nyári táborban. Ha erről nem beszélsz, az is hazugság?
Vagy ha 20 évesen kihúztál egy kisgyereket a strand medencéjéből, mert észrevetted, hogy fuldokol, és így megmentetted az életét. Ha erről nem jut eszedbe dicsekedned húsz év múlva annak, akivel megismerkedsz, akkor hazug vagy?
Szóval...
Én csak annyit mondok, hogy akkor beszélj róla, ha ez annyira szóbakerül köztetek. Például igen, ha ha kiderül most a dokihoz járáskor.
Elkövettél egy hibát igen, gyereket csináltál, amikor még tudtad, hogy nem tudnád rendesen felnevelni. És után hoztál egy kegyetlen döntést.
És ő, a párod vajon mindig szent volt? Mindig 100%-ban ügyelt, hogy ne legyenek tőle terhesek? Vagy csak a szerencsén múlott, hogy ő nem ejtett teherbe senkit? Esetleg nincs 1-2 eltitkolt gyereke, akinek a nevelésében sohasem vett részt, de lényeg, hogy abortusz ne legyen?
Ne legyen ja, gondolkodjunk előre.
De ha már így történt...
Nem az a szitu,hogy ő volt a párod és mögötte titokban vetetted el a babát, az lenne az igazi hazugság...
Most kénytelen lesz elfogadni így. Biztosan neki is van a múltjában olyan, amit ellenzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!