Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltitkolni a...

Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.
2014. jún. 26. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
73%
Sose értettem mit kell annyit lovagolni egy abortuszon... Az élet a születéssel kezdődik, kész. Ami előtte történik,az teljesen a nő döntése, az ő felelőssége, az ő teste. Ezzel az erővel hisztizzetek az ellen is hogy a pasik kiverjék, hiszen az is gyilkosság, csak jó előre -.-
2014. jún. 26. 11:06
 52/76 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó ha te nem tudod mi a kettő között a különbség az a te szegénységi bizonyítványod. Jobb ha visszamész általános iskolába tanulni.
2014. jún. 26. 11:13
 53/76 anonim ***** válasza:
14%

# 51/52 Időpont ma 11:06 Az élet nem a születéssel kezdődik!

Mi lenne ha téged is idő előtt kikapartak volna?

Amit kikaparnak annak célja van az hogy tovább éljen,nem az hogy anyuka megölje.

2014. jún. 26. 11:17
 54/76 anonim ***** válasza:
20%

# 51/53

Akkor elmagyarázom neked, hogy végre megértsd.

Az élet a fogantatással kezdődik nem a szüléssel. Hisz ha szüléssel kezdődne nem verne a szíved például. Ha egy férfi kiveri ott még nem történt meg a fogantatás, így nagyon nem ugyan az.

Na most már érted akkor?

2014. jún. 26. 11:27
 55/76 anonim ***** válasza:
15%

Ez a kérdés is csak azt bizonyítja, hogy mennyi hazug, gerinctelen ember van köztünk!

Na, ragadjon a kezetek a pirosra! Legalább lesz valami örömötök is!

2014. jún. 26. 11:41
 56/76 anonim ***** válasza:
36%
simán letagadhatod. amikor ràkérdeznek nemmel válaszolsz. ennyi.
2014. jún. 26. 12:23
 57/76 anonim ***** válasza:
76%
Remélem a párod nem olyan, mint sok kommentelő itt és nyugodtan elmondhatod neki és ő megértéssel fogadja, hogy volt egy hibád. Erről szólna egy kapcsolat nem? Bár el tudom képzelni milyen életet élhetnek, akik rögtön csomagolnának, szánalmasat.
2014. jún. 26. 12:57
 58/76 anonim ***** válasza:
82%
Nemhogy párnak nem választanék olyan pasit, aki "abortuszellenes", hanem havernak sem. Zavarja, hogy van olyan dolog, amiben ő nem tud semmit csinálni. És ha kislányod születik? Az ő döntéshez való jogát is elvenné?
2014. jún. 26. 13:39
 59/76 anonim ***** válasza:
73%

54.

A te logikád szerint se a fogantatással kezdődik, mert akkor még nem dobog a szíve. Gondolom te már az esemény utáni tablettát is gyilkosságnak tartod.

2014. jún. 26. 13:45
 60/76 anonim ***** válasza:
34%

Abortuszellenes pasiból pedig rengeteg van.

Én egyáltalán nem támogatom,sőt ha közöm van hozzá és megteszik akkor vége is a kapcsolatnak! 1: Olyannal nem kefélek akivel nem tudnám elképzelni magam hosszabb távon,tehát nem probléma ha jönne a gyerek.Ha még is olyan nővel csinálom aki nem hosszútávú akkor nincs mese,védekezni kell vannak szabályok amiket be kell tartani hogy ne forduljon elő hogy egy gyerek csonka családban nevelkedjen mert valaki nem tudott érett döntést hozni a feje felett.

Bírom mikor a nők kisajátítják így a dolgokat,ha abortusz van akkor az ő testük meg miegymás.De akkor sem a saját életükkel végeznek ilyenkor hanem máséval.Nem kell ide a púder hogy ez nem gyilkosság! Valamit elcsesztél?Akkor felnőtt ember módjára viseld következményét!

Szóval Én abortusz ellenes vagyok de ha a kérdező párja lennék, akkor elfogadnám a dolgot ha szeretem a kérdezőt mert a múltján már nem tud változtatni.Fiatal volt hülye volt,fontosabb volt a karrierje,hozott pár rossz döntést ,ez mind a múlthoz tartozik,ha jelenlegi terhességét próbálná akkor hagynám el (mielőtt még valaki félreértené)

2014. jún. 26. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!