Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltitkolni a...

Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.
2014. jún. 26. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
83%

"Kérdező, TE állj magasan ezen kommentelők fölött.

Légy őszinte, és a férjed értékelni fogja! Nagyon!"

És ha mégsem, akkor majd Te kedves válaszoló gondolom örömmel támogatod a Kérdezőt egész életén keresztül, miután elhagyta a párja!?

2014. jún. 26. 08:44
 32/76 anonim ***** válasza:
78%

Az előző kommentem után ezt a privit kaptam:

"Csalódtam benned nagyon! Te mustafa33 szintjén állsz! Először nagyon értelmesnek gondoltalak, aztán értelmesnek, most meg.........., na hagyjuk!

Ne válaszolj, mert ahogy elküldöm ezt az üzenetet, letiltalak!

Sok az ismerősöm, sőt barátom, de mustafa után te vagy a legnagyobb csalódásom itt az oldalon!

Nézz magadba mélyen, bár szerintem arra is képtelen vagy!"

Tudod Kedves, ha ezen a szinten vagy, akkor inkább vagyok mustafával egy szinten, bár még mindig nem értem, miért beszélsz nekem folyton róla!

2014. jún. 26. 09:00
 33/76 anonim ***** válasza:
77%

Én is abortuszellenes vagyok. De sokkal inkább ellenzem a gyerekek csonka családban történő felnevelését.

Engem anyám fiatalon szült és egyedül nevelt. Pocsék egy gyerekkor, senkinek sem kívánom. Annyiszor de annyiszor mondtam, hogy bárcsak ne születtem volna meg!

Ha én lennék a párod, nem dicsérnélek meg, mert ez valahol gyilkosság. De megértenélek és nem ítélnélek el a döntés miatt. Annak a gyereknek se lett volna jobb gyerekkora, mint nekem, tudom én sajnos.

38F

2014. jún. 26. 09:00
 34/76 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordított a helyzet. A férjem korábbi kapcsolatában volt abortusz, amibe ő is beleegyezett, sőt fizette. SZégyellte, bevallotta, elfogadtam, pedig ellenzem. De értékeltem, hogy őszinte volt, pedig ha valamit, akkor ezt soha az életben nem tudtam volna meg, ha ő el nem mondja. Büszke vagyok arra, hogy közöttünk nincsenek titkok, és nem kell attól félnem, hogy elhagy, ha megtudja, milyen ember vagyok valójában. Mert ismer.
2014. jún. 26. 09:12
 35/76 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező, hogy mondja Shakespeare?

Hazugság, asszony a neved!

Miért bizonyítjátok mindig oly lázasan, hogy igaza van?

2014. jún. 26. 09:20
 36/76 anonim ***** válasza:
84%

A Kérdező szerintem akkor hibázott, mikor egy kezdődő kapcsolatban nem beszélte meg ezt a párjával. Ha akkor kérdezte volna itt meg, hogy elmondja-e, akkor gondolkodás nélkül azt mondom, hogy igen. Most viszont egy még meg sem született pici baba további sorsa múlik ezen a döntésen. Nem tudom mi a fontosabb ilyen helyzetben :-(

Lehet tényleg van létjogosultsága a kegyes hazugságnak?

2014. jún. 26. 09:25
 37/76 anonim ***** válasza:
93%
Ha eddig nem jött szóba, nyilván semmi okod nem volt elmesélni neki, persze az ember őszinte, de annak semmi értelme, hogy olyan dolgokat elmondjon magától, aminek semmi köze a jelen kapcsolatához, mint ahogy nem számol be az ember az összes előző kapcsolatáról sem részletekbe menően, mert bár a kapcsolat előtt voltak, azért fájhat a másiknak, hogy milyen dolgokat éltek meg az exével, akár negatív, akár pozitív értelemben. Szerintem ha feljön mint téma, akkor mondd el őszintén, nem kell hazudni, hogy eü kaparás volt meg ilyesmi, mert az tényleg gáz, hanem csak, hogy fiatal voltál, hibáztál, ha úgy érzed, vagy így alakult, amit gondolsz, érzel a témával kapcsolatban. Valószínűleg kicsit megrázza majd, de ettől még te ugyanaz az ember van, nehogy már egy 20 évvel ezelőtti dolog miatt szakítson. Ha meg nem kerül szóba sterintem nem kell feltétlen elmondani, semmi értelme szaggatni a te sebeidet és újakat okozni neki.
2014. jún. 26. 09:28
 38/76 anonim ***** válasza:
0%

Értem ezüstpatak, ha te hazudsz, az csak kegyes hazugság, de ha egy férfi, akkor az alávaló disznó!

Mit mondjak? Így is lehet gondolkodni! De minek?

2014. jún. 26. 09:32
 39/76 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom miért kell belekötni a szavaimba. A 16-os válaszomban leírtam, hogy én elmondanám a mostani páromnak. Viszont most nem rólam van szó. Empátiának hívják azt a képességet, mikor más helyzetébe tudod magad beleképzelni. És nem, nincs kettős mércém, nem hiszek abban, hogy mást szabadna egy férfinek és mást egy nőnek megengednie egy kapcsolatban.
2014. jún. 26. 09:37
 40/76 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, hogy mondja Shakespeare?

Hazugság, asszony a neved!

Miért bizonyítjátok mindig oly lázasan, hogy igaza van?

"A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik."

Látom TI mindenek felett állók vagytok!

Atya ég!!!

2014. jún. 26. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!