Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?
"Kérdező, TE állj magasan ezen kommentelők fölött.
Légy őszinte, és a férjed értékelni fogja! Nagyon!"
És ha mégsem, akkor majd Te kedves válaszoló gondolom örömmel támogatod a Kérdezőt egész életén keresztül, miután elhagyta a párja!?
Az előző kommentem után ezt a privit kaptam:
"Csalódtam benned nagyon! Te mustafa33 szintjén állsz! Először nagyon értelmesnek gondoltalak, aztán értelmesnek, most meg.........., na hagyjuk!
Ne válaszolj, mert ahogy elküldöm ezt az üzenetet, letiltalak!
Sok az ismerősöm, sőt barátom, de mustafa után te vagy a legnagyobb csalódásom itt az oldalon!
Nézz magadba mélyen, bár szerintem arra is képtelen vagy!"
Tudod Kedves, ha ezen a szinten vagy, akkor inkább vagyok mustafával egy szinten, bár még mindig nem értem, miért beszélsz nekem folyton róla!
Én is abortuszellenes vagyok. De sokkal inkább ellenzem a gyerekek csonka családban történő felnevelését.
Engem anyám fiatalon szült és egyedül nevelt. Pocsék egy gyerekkor, senkinek sem kívánom. Annyiszor de annyiszor mondtam, hogy bárcsak ne születtem volna meg!
Ha én lennék a párod, nem dicsérnélek meg, mert ez valahol gyilkosság. De megértenélek és nem ítélnélek el a döntés miatt. Annak a gyereknek se lett volna jobb gyerekkora, mint nekem, tudom én sajnos.
38F
Kérdező, hogy mondja Shakespeare?
Hazugság, asszony a neved!
Miért bizonyítjátok mindig oly lázasan, hogy igaza van?
A Kérdező szerintem akkor hibázott, mikor egy kezdődő kapcsolatban nem beszélte meg ezt a párjával. Ha akkor kérdezte volna itt meg, hogy elmondja-e, akkor gondolkodás nélkül azt mondom, hogy igen. Most viszont egy még meg sem született pici baba további sorsa múlik ezen a döntésen. Nem tudom mi a fontosabb ilyen helyzetben :-(
Lehet tényleg van létjogosultsága a kegyes hazugságnak?
Értem ezüstpatak, ha te hazudsz, az csak kegyes hazugság, de ha egy férfi, akkor az alávaló disznó!
Mit mondjak? Így is lehet gondolkodni! De minek?
Kérdező, hogy mondja Shakespeare?
Hazugság, asszony a neved!
Miért bizonyítjátok mindig oly lázasan, hogy igaza van?
"A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik."
Látom TI mindenek felett állók vagytok!
Atya ég!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!