Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?
Arra gondoltam most már, megéri-e
Mert ekora nezetbeli különbséget előbb kelett vona tisztázni..
Ez egy 20 évek ezelőtti, a férje előtti dolog.
Én eddig a gyakori nélkül azt modtam volna, ogy vállaja fel, mondja el, az a tiszta, és eddig sem kelett olna titkolni
De a gyakorin az elmúl fel évben volt 2 eset is, ahol terhesen! És 1 ahol mar gyerekkel hagyta ott a párja a nőt, mert kiderült, a kapcsoatuk előtti(!) abortusz
Azt hiszen ennyit már nem ér ez a dolog, most amikor a gyerek is útban.
Én speciel vagyok olyan viszonyban a férjemmel, hogy egy olyan dolgot is el merek neki mondani, amit ő elítél, mert tudom, hogy ő engem szet, és nem a múlbéli énemet, mert az tett olyanná, amilyen most vagyok. Egy olyan tettemért sem fog elitélni, amit régen tettem.
De az emberek többsége nem ilyen, ha a kérdező ennyire fé ettől, annak van alapja.
Mindannyian a saját párunkből indultok ki, és nem tudhatjátok, a Kérdező je hogy reagál.
Neki ezt kell mérlegelnie
"Amit csak te tudsz abból bajod sosem lehet!"
Itt bukik meg a logikád, hogy nem csak ő tudja. Szerintem vállald tetted következményét. Te is tudtad, hogy egész életben úgy kell majd élnek, hogy volt abortuszod akkor nem tudom miért rinyálsz most.
Maximálisan egyetértek azokkal, akik azt írják, hogy hazudj tovább! Azok mindig ott fognak állni melletted! Te sem fogsz soha belegabajodni! Ja, csak ez az egy! ... meg az ebből következők! Miért is akarsz egyedül menni? Igen, ilyen apróság nem számít hazugságnak! Majd egy-két dolgot átlát, ő is hazudik néhány kisebb dologban. Azután nagyobb dologban mindketten! Uccu neki szép lesz az életetek, meg tartalmas, meg izgalmas, mozgalmas!
Szegény gyermek...
"sok kommentelő, nektek nincs olyan dolog az életetekben, amit szégyelltek és nem igazán osztanátok meg a párotokkal? Bár ti olyan tökéletesek vagytok."
Nincs és nem azért mert tökéletes vagyok senki sem az de az őszinteség csak rajtunk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!