Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.2014. jún. 26. 07:38
41/76 anonim válasza:
39-es, neked a véleményeid a széljárással egyenértékűek.
43/76 anonim válasza:
Most komolyan felmerült benned, hogy a férfi aki feleségül vett és gyereket csinált neked elhagyna amiatt hogy 20 éve volt egy abortuszod? Mire való egy kapcsolat és házasság ha nem arra hogy a dolgokat megbeszéljük és emberként, szeretettel, megértéssel forduljunk egymás felé. Mi köze neki ahhoz, hogy mit döntöttél 20 éve? Biztos csinált ő is olyan dolgot amit ma talán másképp tenne, mint mindannyian. Nem is értem, hogy merül ez fel problémaként. Áll elé, és mondd el, hogy eddig ez nem volt lényeges, de most elmondod mi volt, mert most vált aktuálissá. Ha egy férfi elhagy egy nőt akivel közös gyermeket vár csak azért mert abortusz ellenes és a nő 20 évesen abortuszt csináltatott, az meg sem érdemli hogy most gyereke szülessen.
44/76 anonim válasza:
#43-as válasza után felesleges a szócséplés. Ennyi az egész, kár túlbonyolítani.
45/76 anonim válasza:
Én akkor is elhagynám. nem bírnék egy gyilkos szemébe nézni. nekem az ilyen gyilkos.
46/76 anonim válasza:
43-as, teljesen igazad van ill. csak lenne egy tökéletes világban, ahol tökéletes emberek, tökéletes kapcsolatokban élnek, de ez amiben élünk sajnos közel sem az.
47/76 anonim válasza:
Az embernek vállalnia kell tettei következményét.
48/76 anonim válasza:
47-es, igazad van, saját lelkiismeretével szemben, az elvetetett baba apukájával szemben és majd egyszer Isten színe előtt! Senki másnak nem tartozik számadással egy 20 évvel ezelőtti döntése miatt.
49/76 anonim válasza:
Az első kérdés amire azt mondom foggalmam sincs mit csinálnék.
Itt nem szinvallásról van szó,arról szerintem a kérdező már lekésett.Gondolom szóba jött ezelött a téma hisz honnan tudná hogy a férje abortuszellenes,na akkor kellet volna bevallani nem most mikor már kvázi meg van fogva a férj.Azért ha most bevágná a kérdező az gondolom a férjet is mélyen érintené,és még az is lehet hogy becsapva érezné magát,megjegyzem szerintem jogosan.Mert más az ha nem kérdezik és nem mondja el hogy abortusza volt,vagy más az ha abortusza volt a párja mélyen elitéli ő meg lapit csendben,szerintem a kettő nem egyenértékü.
50/76 anonim válasza:
Szerintem meg igenis van köze hozzá a párjának. Mi van ha az az abortusz miatt nem lehetne közös gyerekük. Nekem az sem mindegy milyen példát mutat majd a gyereküknek, mert igenis úgy kell élni az életünket, hogy holnap is tükörbe tudjunk nézni. Én biztos nem tudnék ugyan úgy nézni rád ha ezt bevallanád, akárhány éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!