Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltitkolni a...

Hogyan tudnám eltitkolni a férjem elől, hogy abortuszom volt?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok, másodszor mentem férjhez 4 éve, most terhes vagyok. Nagyon örülünk mindketten a babának. A férjem olyannyira, hogy velem akar jönni a terhes gondozásra, ultrahangra is. Van egy nagy probléma: fiatalabb koromban volt terhességmegszakításom /kb. 20 éve/ és félek, ha rákérdez a doki,hogy ez hányadik terhességem, mi lesz? A férjem nagyon abortusz ellenes, nem tudom megértené-e, hogy akkor abbban a helyzetben ez látszott a legjobb döntésnek.
2014. jún. 26. 07:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
90%

Az abortusz is egy következmény, amivel együtt kell élni. Nemcsak egy kis közjáték, amit beiktatsz egy shopping meg egy manikűrös közé, ahogy sokan képzelik.

Az, hogy megszülsz egy gyereket, nem azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget. Nézd meg azokat, akik a hetedik gyereküket szülik egy vályogházba a puszta közepén, üres hűtő mellé, áram nélkül. Vagy ők felelősségteljesek?

Ha én nem akarom a gyereket, és tudom, hogy szar anya lennék, a legjobb döntés, ha nem szülöm meg. Milyen élete lehet annak a gyereknek, akit nem akart az anyja?

2014. jún. 26. 13:58
 62/76 anonim ***** válasza:
73%
Oké, átfogalmazom: az élet JOGILAG a születéssel kezdődik. Ami annál korábban történik, az egy nő testével történik, ergó az ő döntése, az ő felelőssége, az ő teste. Nehogy már egy meg se született gyereknek ugyanolyan jogai legyenek, mint az anyának. Tényleg, legyen gyilkosság az esemény utáni, a fogamzásgátló, meg a gumi is -.-"
2014. jún. 26. 14:58
 63/76 anonim ***** válasza:
19%

# 62/62 A nő felelőssége a nő teste a nő döntése.

Nos a nő hülye döntése is hogy minek fekszik össze mindenki olyannal akitől nem akar gyereket,miért nem fordít gondot ő is a védekezésre?Miért nem ügyel arra hogy a férfi védekezik e rendesen?

A magzatnak lehet hogy születéséig nincsen joga de ettől függetlenül él és élni is akarna .

2014. jún. 26. 15:08
 64/76 anonim ***** válasza:
43%

Látom itt is összejöttek a tudós szakemberek!

A méhmagzat még örökölhet is!

MINEK KOMMENTEL, AKINEK LILA GŐZE SINCS A TÉMÁRÓL???

2014. jún. 26. 15:34
 65/76 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a véleményeket / a negatívokat is/.

Nekem már van egy nagylányom, de a férjemnek még nincs gyermeke. A házasságunk jól működik.

A férjemnek soha nem hazudtam abortusz ügyben, csak nem mondtam el az igazat. /soha nem kérdezett rá hogy volt-e abortuszom/.Tudom,hogy ő abortusz ellenes, én viszont azt mondtam neki, nem ítélheti el azokat anőket, mert nincs az ő helyükben, és senki nem dalolva mászik fel a csikóra, hogy abortuszt csináltasson.

Azért sem mondatsm el, mert már rég történt, akkor azt se tudtam, hogy a mostani férjem a világon van, és akkor tényleg annyira rossz helyzetben voltam, hogy nem láttam más kiutat. Szerintem ha valaki nem ismer igazán hát nem is itélkezhet felettem. A másik dolog, én úgy gondolom, hogy ami volt, azon nem lehet változtatni, a múlt botlásaiért senkit nem lehet elitélni. Szerintem csak attól az időtől fogva tartozom elszámolnivalóval a férjemnek amióta együtt vagyunk.Mindenkinek vannak olyan dolgai, amire nem büszke és épp ezért még a párjának sem mondja el.Egyébbként soha nem csaptam be a férjemet, sokat beszélgetünk, szeretem és tisztelem is őt.

2014. jún. 26. 18:10
 66/76 anonim ***** válasza:

ebben az esetben mondd el, talán több dolgot megért a véleményedet is, és álláspontodat is

4. 11.

2014. jún. 26. 18:14
 67/76 A kérdező kommentje:
Ja, és én sem vártam el a férjemtől hogy mindenről beszámoljon ami előttem volt. Azt tartom, az a fontos amióta együtt vagyunk, és az hogy őszinteséget várjunk el egymástól nem attól függ, hgoy egy 20 évvel ezelőtti szörnyű dolgot elmondok-e vagy sem. Amióta együtt vagyunk, nincs előtte titkom.
2014. jún. 26. 18:15
 68/76 A kérdező kommentje:

32/67

Ezustpatak-nak

Nem tudom miért írtad a 32/67-es kommentedet, hiszen én nem írtam neked semmit privátban, nem is kritizáltalak. Söt, még hazsnosnak is nyilvánítottam a válaszodat 31/67-es válaszodat.Azt se tudom,hogy ki az a Mustafa33 vagy kicsoda.

2014. jún. 26. 18:45
 69/76 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező azért egy abortusz nem nevezhető kis botlásnak vagy egy megcsalásnak amit eltitkolhatnál. Azért nem lehetne gyereke mert neked volt egy abortuszod igenis az ő jövőjét is befolyásolja.
2014. jún. 26. 19:37
 70/76 mustafa33 ***** válasza:
84%

Ha már ennyit emlegettek pedig egy szót sem szóltam, muszáj mégis szólnom ☺.

Ó ti igazság bajnokai, az igazság érdekében képesek lennétek saját meg nem született gyermeketeket anyjával együtt, annak régi botlása miatt száműzni. És még elvárnátok, hogy tiszeteljenek is titeket ezért.

2014. jún. 26. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!