Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen szeretnétek...

Hány évesen szeretnétek gyereket? (ha szeretnétek) és Miért akkor?

Figyelt kérdés

Lassan 19 vagyok, de még nem nagyon tervezem a gyermekvállalás gondolatát, most jönnek az egyetemi évek, (4-5) utána jó lenne egy kis pénz gyűjteni (4-5 év) leszek vagy 28-30 éves :S ez kínos, nem?

Ti hogy tervezitek? (akinek még nincs gyereke)

2014. jún. 9. 12:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
60%
29-es: Mindenki ismer mindenféle embert, aki gyerekes, de boldogtalan, aki gyerek nélkül boldogtalan, aki boldog gyerekkel, és aki gyerek nélkül boldog. Ergó amit írsz, semmit nem bizonyít.
2014. jún. 9. 16:27
 32/50 anonim ***** válasza:

Akartam én valamit bizonyítani? Vagy itt csak a másik oldal példáit szabad elfogadni?

Írtak pár példát előttem, hozzácsaptam az enyémet, vagy csak azok példája jó, akik boldogok gyerek nélkül? Nekem nem szabad leírni semmit?

2014. jún. 9. 16:30
 33/50 anonim ***** válasza:
De igen, épp azt írtam, hogy van mindenféle ember. De amit írtál rossz színben tüntette fel a gyerekteleneket.
2014. jún. 9. 16:31
 34/50 anonim ***** válasza:
Én csak konkrét példát írtam le, ha neked ez rossz színben tüntet fel bárkit az a te bajod.
2014. jún. 9. 16:32
 35/50 anonim ***** válasza:
34-es: Igen, és ez egy olyan 1 a millióból példa volt, csak nehogy emiatt valaki azt higyje, hogy minden gyerektelen olyan, mint amit te írtál.
2014. jún. 9. 16:34
 36/50 anonim ***** válasza:

Másold már ki legyél oly kedves azt a részt, ahol azt írtam, boldogtalan lesz, aki nem vállal gyereket?

Írhattam volna másik példát, ha tudnék másik példát :D Nevetséges vagy. Abba miért nem kötsz bele, ahol azt írták hogy boldog 50-es aki éli világát? Az is egy példa a millióból, és koránt sem biztos, hogy az a gyakoribb. Az is írt példát, én is írtam, szerintem mindenkinek van annyi esze, hogy megértse: Mindenki másképp érzi magát öregen ha nincs gyereke.

2014. jún. 9. 16:36
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
36-os: Nem beszélek veled, mert nincs értelme. Egész egyszerűen nem akarod megérteni, hogy mit magyarázok.
2014. jún. 9. 16:37
 38/50 anonim ***** válasza:
Amúgy visszakerültünk oda, hogy ezek szerint rossz példát nem szabad leírni, csak jót, mert a rossz példával rossz színben tüntetünk fel egy dolgot. Nem vagy véletlen politikus? :D
2014. jún. 9. 16:37
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem szeretnék.

Ennek okai nem túl jó a természetem lehet mondani önző vagyok. Ismerőseim szerint nincs bennem jóindulat.

Egyetem után végleg kimegyek külföldre(Hollandia v Anglia).

Egyszerűen nem tudom elképzelni h én gyereket neveljek, nem bírom a lemondásokat, korlátokat, hisztit, nem bírom a hajnali felkelést és nem lenne energiám 24 órában ügyelni egy gyerekre.

De én legalább ezt tom magamról nem mint más.

És most le leszek pontozva :D

26 F

2014. jún. 9. 16:49
 40/50 anonim ***** válasza:
Már miért lenne kínos? 31 évesen én voltam a legfiatalabb a kórteremben.
2014. jún. 9. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!