43 évesen bevállalnátok a 3. gyereket?
Ha véletlen terhes lennék, és a genetikai vizsgálat szerint valószinüleg egészséges a magzat, akkor megtartanám, ha fogyatékos lenne, akkor elvetetném. (Márcsak azért is, mert a statisztikai adatok szerint 30 évig élne még az anya, utána meg ott maradna egy életképtelen gyerek egyedül.)
De akarattal nem vállalnék még egy gyereket ilyen idösen és ilyen családi háttérrel.
Épp most gondolkodtam el ezen, 2 gyerek után, 40 évesen... Még így is meggondolnám, hogy a kettő nagyobb egészséges...
De úgy, hogy a fogyatékos gyerek ennyire leköti a mindennapokat, így nem.
Nem.
Ha beteg, ha egészséges, fel kell nevelni. Nem akarnék 60 évesen egy 16 éves kamasszal hadakozni.
Nem.
1. én túl idősnek tartalak
2. vagy egy gyereked, akit 0-24ben ápolni kell egész életében
Nem.
Gondolj bele, a 12 évesnek milyen lehet a beteg tesója mellett? Akárhogy is igyekeztek, soha-soha-soha nem fog tudni annyi figyelmet kapni, mint a testvére. Ha még sokszor vigyáznia is kell rá esetleg (olvastam már itt ilyen kérdést, hogy az egészséges testvér nyakába akarták varrni a beteget), még rosszabb.
Ha egészséges lenne a harmadik, akkor rá sem jutna elég időd. Ha beteg, akkor a középsőn csattanna az ostor megint.
Egyébként 43 évesen én már semmiképp nem vállalnék gyereket, még ha az első lenne, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!