43 évesen bevállalnátok a 3. gyereket?
nem
megteszunk mindent hogy ne is legyen ferjem sterilizaltatta magat nekem pedig eu okokbol hormonos spiralom van.
Itt is van 3 gyerek es meg ketto a masik hazassagbol.
Most igy 43 evessen elkezdtunk elni utazni szorakozni szerelmeskedni reggel baratokkal elmenni hetvegekre.
Minden evben kozossen nyaralunk kettesben
Eldontottuk elvezzuk az eletet es ebbe mar nem fer bele egy gyerek.
Nem mert idosek vagyunk (a legfiatalabb velunk elo gyerek 15 eves) hanem mert elegunk van a du alvasokbaol a pelenkakbol az ejszakai sirasokbol.
Elni akarunk vegre egymassal !!!
Mondjuk ott szellemi.gondok is lehetnek, mert elterveztèk hogy a kèt egèszsèges fogja gondozni a beteg testvèrüket ha ök már nem lesznek.
Ahogy azt Móricka gondola... gratula nekik!
Igen.
1. Barátnőm 42 évesen vállalta be, neki is van fogyatékosa.
2. Másik barátnőm szintén egy önálló életvezetésre képtelen, állandóan fekvő fogyatékos mellé vállalt be gyereket.
3. Harmadik barátnőm csak szeretne bevállalni, de neki nem jön össze, mert apuka ott hagyta őket.
4. Ezek az emberek nem élik meg a 25-30 éves kort. Ha meghal a beteg gyermek, akkor mi marad? A tudat, hogy megölt a nő egy egészségest.
5. Szakember vagyok és nem genetika az ilyen fogyatékosság javarészt, hanem születéskori sérülés. Látványosan gyilkolás párti itt mindenki, mert nem értenek hozzá. Miért ilyeneket kérdezel? Ez olyan, mintha én okoskodnék autószerelésben. Mivel elég sok családot látok, akiknél a fogyi gyerek mellett ott vannak az egészségesek, ezért látom, hogy ez a normális. Őket kéne inkább megkérdezni, hogy mit tanácsolnak, akik ilyen gyereket nevelnek, nem azokat, akik megijednek a legapróbb kihívástól.
elmebeteg ötlet!egyrészt a kora miatt,de főleg mert így is van elég baja az anyának a beteg gyerekkel! mondjuk én tutira nem gondoznék egy ilyen szinten visszamaradt gyereket, nem lenne hozzá sem kedvem, sem erőm. az egész életét tönkre teszi a szüleinek. Én beadtam volna intézetbe a születése után. lehet lepontozni, de ez van.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!