43 évesen bevállalnátok a 3. gyereket?
Nem.
1. Öreg vagy.
2. Egy nyomorék gyerek, idővel felnőtt 24 órás ellátást igényel. (bár nem értem minek vetted a nyakadba, én beadtam volna intézetbe, tuti nem teszem tönkre a saját és a többi gyerekem életét egy ilyennel)
3. Kisbaba is 24 órás felügyeletet igényel. Hogy mennél kirándulni, sétálni, máshova szórakozni velük (azaz normális életet élni), hogyha folyton ott van a nyakatokon a nyomorék is?
4. Tuti hogy a 12 évesre lenne sokszor sózva a kistesó, szintén azért, mert neked a nyomorékkal kell folyton foglalkozni.
16-os vagyok:
gyógypedagógus a szakmám. Ha már felteszel egy kérdést, amiben egy másik ember szapulsz és lenézel, legalább legyél már tisztában azzal, hogy milyen szakmakörhöz tartozik a mocskolódásod. Félelmetes sötét és rosszindulatú vagy. Neked nem kéne szaporodni.
"Ráadásul a nö állítólag naptár módszert használt.."
Ez a "módszer" fogamzásgátlásnak semmit sem ér, mert nagyon sok nönél elöfordul a spontán peteérés, amit sok esetben maga a szex vált ki - és ilyenkor semmi értelme sincs a számolgatásnak.
A naptármódszer akkor LEHET hasznos, ha valaki gyereket AKAR, védekezésként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!