Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 43 évesen bevállalnátok a 3....

43 évesen bevállalnátok a 3. gyereket?

Figyelt kérdés
Úgy hogy az elsö gyerek 14 éves és halmozottan fogyatékos, önálló életre képtelen. Etetni, pelenkázni stb kell amig él, nem jár, nem beszél. Otthon van ápolva. A testvére 12 éves és egészséges. Bevállalnátok 43 évesen ilyen körülmènyek között egy 3. gyereket? Indokoljátok is meg a választ.
2013. szept. 3. 13:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
9%

Nem.

1. Öreg vagy.

2. Egy nyomorék gyerek, idővel felnőtt 24 órás ellátást igényel. (bár nem értem minek vetted a nyakadba, én beadtam volna intézetbe, tuti nem teszem tönkre a saját és a többi gyerekem életét egy ilyennel)

3. Kisbaba is 24 órás felügyeletet igényel. Hogy mennél kirándulni, sétálni, máshova szórakozni velük (azaz normális életet élni), hogyha folyton ott van a nyakatokon a nyomorék is?

4. Tuti hogy a 12 évesre lenne sokszor sózva a kistesó, szintén azért, mert neked a nyomorékkal kell folyton foglalkozni.

2013. szept. 3. 15:49
 32/37 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem olvastam, hogy nem rólad van szó, értelmezd akkor az ismerősödre.
2013. szept. 3. 15:51
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 egészséges gyerekem lenne, akkor sem vállalnék már 43 évesen. Annak tudatában viszont, hogy van egy sérült gyerek, nem is kérdés, hogy nem! Minél idősebb az ember, annál kockázatosabb gyereket vállalni, 40 fölött már határozottan rizikós és ha még van is egy ilyen gyerek a családban, akkor méginkább tartanék ettől.
2013. szept. 3. 18:46
 34/37 anonim ***** válasza:
28%

16-os vagyok:

gyógypedagógus a szakmám. Ha már felteszel egy kérdést, amiben egy másik ember szapulsz és lenézel, legalább legyél már tisztában azzal, hogy milyen szakmakörhöz tartozik a mocskolódásod. Félelmetes sötét és rosszindulatú vagy. Neked nem kéne szaporodni.

2013. szept. 3. 18:48
 35/37 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ki is a rosszindulatú? (nem kène szaporodnom) Erröl ennyit. Igen bírom hogy a reálisan gondolkodóak a rosszindulatúak egyesek szerint. És mèg te vagy gyógypedagógus... Remek. :-S
2013. szept. 3. 19:03
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul a nö állítólag naptár módszert használt.."

Ez a "módszer" fogamzásgátlásnak semmit sem ér, mert nagyon sok nönél elöfordul a spontán peteérés, amit sok esetben maga a szex vált ki - és ilyenkor semmi értelme sincs a számolgatásnak.

A naptármódszer akkor LEHET hasznos, ha valaki gyereket AKAR, védekezésként nem.

2013. szept. 3. 19:44
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem, túl nagy teher lenne és nem csak neked de a 12 éves gyereknek is.
2013. szept. 3. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!