Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes 25 évesen gyereket...

Érdemes 25 évesen gyereket vállalni? Miért?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 07:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kevés. De ha megvan a megfelelő háttér, akkor nem korai.
2014. márc. 20. 07:16
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha van annyi jövedelem, szilárd párkapcsolat, akkor miért ne? Ez a legmegfelelőbb kor a gyerekvállaláshoz.
2014. márc. 20. 07:17
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
MErt még fiatal vagy és pont ott az ideje.
2014. márc. 20. 07:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha érettnek érzed magad az anyaságra,és van hova szülnöd,akkor miért is ne.
2014. márc. 20. 07:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A kor miatt érdemes lenne, de csak akkor, ha megfelelö hátté is van hozzá: stabil kapcsolat, megfelelö anyagi körülmények és ha lelkileg kész vagy egy gyerekre.
2014. márc. 20. 07:25
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
23 éves vagyok és van 2 és fél éves fiam. Boldogok vagyunk, külön háztartásban élünk a szülőktől, meg van mindenünk. Szóval úgy ahogy az előttem szólók írták: szilárd párkapcsolat, anyagi háttér és, h érettnek érzed- magad. Ha ezek meg vannak akkor simán. Én a 2. babát 26-27 évesen tervezem.
2014. márc. 20. 07:26
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha minden megvan hozzá igen..

Pont a megfelelő idő(lenne, sajnos keveseknek adatik meg)

2014. márc. 20. 07:27
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
A párommal mi is tervezgetjük, beszélgetünk a gyerekvállalásról. Most leszek 24, és jövő nyáron belevágunk a családalapításba, tehát ha minden jól alakul 25 leszek mikor megfogan a baba. :) Én úgy gondolom, hogy mivel szerencsére adott minden, mind az anyagi oldalon, mind érzelmi oldalon stabilak vagyunk, így kár tologatni éveket. Nincs mire várnunk. Valamint én szeretnék "fiatalon" anyuka lenni, megérni a gyerekem érettségi bankettjét, diplomaosztóját, a többiről meg ne is beszéljünk, hogy az unokákat. És az sem biztos, hogy egyből sikerülne összehozni a babát, van aki sajnos éveket vár rá... Munka szempontjából is jobbnak gondolom, hogy esetleg nem 35 évesen megyek el az első gyerekemmel GYED-re, GYES-re, és esek ki évekre, egy olyan helyről ahol évekig küzdöttem a feljebb jutásért, vagy az elismerésért. Így nem kell félbeszakítanom azt, amit addigra felépítek. Gyerek mellett nem áll meg a világ. :) Tehát igen, 25 évesen ideálisnak gondolom a gyerekvállalást, ha minden adott, és lelkileg is készen állsz/álltok rá. :)
2014. márc. 20. 07:32
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem lehet normálisan kiírni egy kérdést? Miért nekünk kell találgatni a részleteket illetően?
2014. márc. 20. 07:38
 10/17 anonim válasza:
59%

tipikus szegény családban nõtem fel, határozpttan allítom semmivel nem éreztem magam kevesebbnek mint azok akik mögött "megfelelõ háttér" volt, sõtt szerintem sokkal jobb gyerekkorom volt mint sok jómódban nevelkedett gyereknek akik szinte soha nem látták a szüleiket...

ha most nem lenne megfelelõ hátterem, akkor is vállalnék gyereket, ha szeretitek egymást, nincs lehetetlen...

2014. márc. 20. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!