A párom és köztem 15 év a korkülömbség. Szerintetek merjünk gyereket vállalni?
Persze. :) Köztünk csak 11 év van, de nem is kérdés. :)
Egyébként mennyi idősek vagytok?
Hány évesek vagytok?
Én nem is mennék bele ilyen kapcsolatba túlságosan,anyám második házassága ilyen,25 éves volt amikor összekerültek,minden oké volt,lett tesóm is,eltelt 15 év,anyám még csak 40,a férje 55,anyám pörögne még,menne ide-oda,a férje meg már legszivesebben csak a fotelben nézné a meccset.Nem mellesleg unokájának nézik tesómat.
2. válaszoló vagyok. Akkor te 24 vagy, ő 39. Ez tökéletes a gyerekvállaláshoz. Együtt éltek már? Házasok vagytok, tervezitek a házasságot?
Szerintem simán vállaljatok gyereket. Ezt a "merjünk" szót nem is értem.
Már együtt élünk de házasságot nem tervezünk. Minek?
#6. Azért nem kellene álltalánosítani.
Ismét 2. vagyok.
Ne hallgass senkire, csak a szívedre. Vannak emberek, akik 2-3 év korkülönbséggel házasodnak, majd szét is mennek. Vannak emberek, akik akár 20 év korkülönbséggel házasodnak, és együtt élik le az egész életüket.
Mi arra a garancia, ha váltanál egy fiatalabbra, azzal leélnéd az életed?
Hallgass a szívedre. Ha szeretitek egymást, ha szeretnétek babát, akkor hajrá. :) Mi is nemsokára szeretnénk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!