Szerintetek baj, hogy 24 évesen szeretnék gyereket? Mások szerint még élnem kellene.
23 éves voltam, mikor a fiamat szültem, most lesz 3.
Volt mire szülni, mert előtte dolgoztam, a férjem is dolgozott, volt hely, ahová szülessen és megvolt a kapcsolatunknak az érzelmi alapja, és a fiúnknak pedig megvan minden, amire szüksége van. És mindketten a férjemmel éltünk a kapcsolatunk előtt.
Nem attól lesz valaki érett a házasságra és a gyereknevelésre, hogy előtte évekig teng-leng a világban és bulizik meg pasizik vagy csajozik. Azt is kell, de ezt mindenki egyénileg érzi, hogy mikor nem szeretné már azt az életet tovább folytatni.
Én 20 évesen szültem. Állásom az volt, meg egy férjem, de se félretett pénzem, se lakásom. Mégis nagyon jól boldogulunk. Azóta vettünk lakást (igaz hitelbe) de nincs okunk a panaszra. Az ember ilyenkor másképp gazdálkodik, és igyekszik a lehető legjobban alakítani a dolgokat.
Ha arra vártam volna hogy legyen lakás, tőkém stb.. akkor ma sem lenne gyerekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!