Hány évesen szeretnétek gyereket? (ha szeretnétek) és Miért akkor?
Figyelt kérdés
Lassan 19 vagyok, de még nem nagyon tervezem a gyermekvállalás gondolatát, most jönnek az egyetemi évek, (4-5) utána jó lenne egy kis pénz gyűjteni (4-5 év) leszek vagy 28-30 éves :S ez kínos, nem?
Ti hogy tervezitek? (akinek még nincs gyereke)
2014. jún. 9. 12:51
1/50 anonim válasza:
EZ abszolút jó terv szerintem, sok sikert a megvalósításhoz!
2/50 anonim válasza:
én 31 körül,sajna a mai világban vagy túl korán szülnek vagy eltolódik ez a tanulás miatt
3/50 anonim válasza:
Pontosan így képzelem, kérlekszépen :) Annak ellenére, hogy 3 éve kapcsolatban vagyok.. Igenis szükség van stabil háttérre egy babához. Sok sikert a megvalósításhoz!
22/N
5/50 anonim válasza:
Én 26 vagyok, 30 éves koromra szeretnék már gyereket.
Egyébként ugyanúgy állok hozzá mint te is. Nem szülők nyakára szeretnék gyereket szülni, és nem akarok hó végén azon sakkozni, hogy miből veszek ételt, vagy fizetem a számlát.
6/50 anonim válasza:
29-31 között szeretném az elsőt, lévén most 27 éves koromig még felsőfokú továbbképzést végzek a munkahelyem mellett (hiába van már diplomám, muszáj), utána szeretném még 1-2 évig nyugisan élvezni az életet, nem rohanni... aztán jöhet a család.
7/50 anonim válasza:
Most leszek 22,.jövőre befejezem a sulit, dolgozok amennyit kell, azt hiszem 1 év egyhuzamban , aztán minél hamarabb jöhet a baba. Jó lenne olyan 25körül
8/50 anonim válasza:
22-23 évesen már simán szülnék, mivel nem megyek egyetemre. 18/L
9/50 anonim válasza:
Lassan 30 leszek, de még mindig nem érzem azt, hogy jó ötlet lenne gyereket vállalni. Még szeretnék élni, karriert építeni, bejárni a világot, aztán jöhet a gyerek. Így nem fogom azt érezni, hogy valami fontosról le kellett mondanom. Így leghamarabb 35 éves korom körül lesz gyerekem. Mondjuk nem ártana megtalálni addig a társam is, akivel bele is akarok vágni ebbe a projektbe.
10/50 anonim válasza:
25 éves korom körül. Addigra meglesz a munkatapasztalat, saját lakás, megfelelő háttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!