Szabadnap az anyának: ti mit gondotok erről?
Munkatársam kivette szabadságnak a pünkösd utáni 2 napot. Kérdeztem tőle hogy hova mennek, mit fognak csinálni, erre mondta hogy még nem tudja, de kozmetikushoz meg fodrászhoz biztos elmegy, valószínűleg vásárolni is. Kérdeztem, hogy és a gyerekek? Erre mondta, hogy a férje nem lesz szabadságon, gyerekek oviban lesznek, ez a 2 az ő szabadnapja.
Nekem ez kicsit furcsa, bevallom.
Nektek mi a véleményetek?
"Nem kell hozzánk igazodni, de furcsa mód senki nem írta, hogy "de igen, én is csináltam már"; szóval mégsem olyan általános a dolog."
Akkor én írok ilyet. Igaz, más dolgom is volt szabi alatt (szakdolgozatot írtam, munka mellett nem igazán tudtam vele haladni és a bejezéséhez kivettem két napot), de kimondottan jó volt kicsit egyedül lenni otthon abban a két napban, főleg úgy, hogy egy nap alatt befejeztem, a másik napom teljes mértékben az enyém volt.
Múltkor beszélgettem erről anyukámmal, és mondta, hogy ő is csinált időnként ilyet, amikor mi voltunk gyerekek.
Nem igazán értem, hogy szerinted mi ebben a rossz. Ha a munkatársadnak van annyi szabija, hogy nem probléma neki kivenni két napot, akkor miért ne tehetné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!