Szabadnap az anyának: ti mit gondotok erről?
Figyelt kérdés
Munkatársam kivette szabadságnak a pünkösd utáni 2 napot. Kérdeztem tőle hogy hova mennek, mit fognak csinálni, erre mondta hogy még nem tudja, de kozmetikushoz meg fodrászhoz biztos elmegy, valószínűleg vásárolni is. Kérdeztem, hogy és a gyerekek? Erre mondta, hogy a férje nem lesz szabadságon, gyerekek oviban lesznek, ez a 2 az ő szabadnapja.
Nekem ez kicsit furcsa, bevallom.
Nektek mi a véleményetek?
2014. máj. 27. 20:38
1/61 anonim válasza:
Nagyon helyes, attól hogy anya még jár neki is egy kis kényeztetés, kikapcsolódás, délután meg már gondolom úgyis meg a gyerekekért az oviba.
2/61 anonim válasza:
Annyira nem lehet ingerszegény életed, hogy ez furcsa legyen.
Négylábú csirke volt múltkor a híradóban, na, az furcsa.
3/61 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy megérdemli. Munka, gyereknevelés, háztartás az év 365 napján. Kijár neki két nap pihenés, csak magával foglalkozás.
4/61 anonim válasza:
Mi furcsa?Néha neki is ki kell engedni a gőzt.Ahogy néhány apuka eljár foci meccsre vagy kocsmázni, a kollegina miért ne mehetne a 2 napba ahová szeretne?A gyerekek oviba, kicsit relaxál.Jól teszi.
5/61 A kérdező kommentje:
Értem, hogy jár neki, de erre miért kell szabadságot pazarolni? Meg lehet oldani hétvégén, munka előtt-után.
2014. máj. 27. 20:43
7/61 anonim válasza:
Miért zavar téged hogy mire "pazarolja" a szabadságát?
Igen meg lehet oldani hétvégén meg munka után, és addig vigyázol a gyerekeire?
8/61 anonim válasza:
Neked nem mindegy mire pazarolja a szabadságát?Neki igy jó és kész.
10/61 anonim válasza:
Ő meg ezt találta ki, hogy nem hétvégén oldja meg munka után, szerintem jó és kreatív megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!