Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabadnap az anyának: ti mit...

Szabadnap az anyának: ti mit gondotok erről?

Figyelt kérdés

Munkatársam kivette szabadságnak a pünkösd utáni 2 napot. Kérdeztem tőle hogy hova mennek, mit fognak csinálni, erre mondta hogy még nem tudja, de kozmetikushoz meg fodrászhoz biztos elmegy, valószínűleg vásárolni is. Kérdeztem, hogy és a gyerekek? Erre mondta, hogy a férje nem lesz szabadságon, gyerekek oviban lesznek, ez a 2 az ő szabadnapja.

Nekem ez kicsit furcsa, bevallom.

Nektek mi a véleményetek?

2014. máj. 27. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de mit nem értesz?? Neked van gyereked??Ráadásul min 2, (ahogy a kérdésedből kitűnik), akik mindketten ovisok (3-6 évesek)??Igenis nagyon jól csinálja.Szán egy kis időt (végre) magára, "rendbe szedi" magát, apának is tetszeni fog, és ráadásul egy kisimult, kipihent anyuka megy délután a gyerekekért az oviba.Teljesen normális
2014. máj. 27. 20:55
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
Èn nagyon is megèrtem.Egy nönek is lehet oly môdon kikapcsolôdni,hogy kènyeztesse magàt fodràsz,kozmetikus,otthoni pihenès....amikor nem kell dolgozni,hàztartàst vezetni,gyereket nevelni,ès felesègkènt viselkedni.Pàr nap egy èvben igen is megjàrna minden nönek,attól függetlenül,hogy anya.Fura,hogy nö lètedre ezt te nem igènyeled egyszer egy èvben.Vagy pasi vagy,vagy irigy,vagy nem foglalkozol a sajàt igènyeiddel.
2014. máj. 27. 20:57
 23/61 A kérdező kommentje:
Ti hányszor csináltatok ilyet? Vagy ismerősötök? Mert én még soha, és az ismeretségi körömben sem.
2014. máj. 27. 20:57
 24/61 anonim ***** válasza:
100%
Mert hetvegen a gyerekekkel van, igy a csaladtol nem vesz el idot, megis pihen.Ez igy tok logikus, enis igy csinaltam. Hetvegen sajnaltam volna ket orat a fodrasznal ucsorogni, ha a gyerekkel lenni.
2014. máj. 27. 20:58
 25/61 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted az év 365 napjából kettő összesen nem jár annak, aki már gyereket szült? Vagy mi?

Én azt mondom, egészségére!

A te szemedben valószínűleg égetnivaló boszorkány vagyok, mert nálunk egy hetet is a nagyszülőknél vannak a gyerekek, mi pedig nyaralni a férjemmel. Kettesben! Sőt, hosszú hétvégére is el szoktunk menni.

2014. máj. 27. 20:59
 26/61 anonim ***** válasza:
90%
Ki vagy te, és kik az ismerőseid, hogy hozzátok kell igazodni?
2014. máj. 27. 20:59
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
Semmi furcsa nincs benne. Kivett szabit, amivel ő rendelkezik, innentől kezdve, senkinek, semmi köze hozzá, mit csinál. Egyébként jól teszi. Én is ezt tenném.
2014. máj. 27. 21:00
 28/61 A kérdező kommentje:
Nem kell hozzánk igazodni, de furcsa mód senki nem írta, hogy "de igen, én is csináltam már"; szóval mégsem olyan általános a dolog.
2014. máj. 27. 21:01
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

ha majd visszamegyek dolgozni,szerintem fogok.

Tőled kérdezném: te soha nem vágysz magányra és egyedüllétre?

Mert két gyerekkel,munka,háztartás mellett,ez máshogy nem igazán oldható meg...Gondolom alapból is jár kozmetikushoz,fodrászhoz,de nagyon nem mindegy,h beesik a székbe melóból és apuka már telefonál utána,h mikor ér haza,vagy beül és nyugiban,talán még kicsit trécselve elüldögél és sehová se kell rohanjon..

2014. máj. 27. 21:01
 30/61 anonim ***** válasza:
89%
Írtam, hogy nálunk hosszabb időt is vannak "egyedül" a gyerekek, mi meg szabin. Vagy az ilyen kommenteket kiszűröd automatikusan, mikor olvasol?
2014. máj. 27. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!