Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabadnap az anyának: ti mit...

Szabadnap az anyának: ti mit gondotok erről?

Figyelt kérdés

Munkatársam kivette szabadságnak a pünkösd utáni 2 napot. Kérdeztem tőle hogy hova mennek, mit fognak csinálni, erre mondta hogy még nem tudja, de kozmetikushoz meg fodrászhoz biztos elmegy, valószínűleg vásárolni is. Kérdeztem, hogy és a gyerekek? Erre mondta, hogy a férje nem lesz szabadságon, gyerekek oviban lesznek, ez a 2 az ő szabadnapja.

Nekem ez kicsit furcsa, bevallom.

Nektek mi a véleményetek?

2014. máj. 27. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
94%

Mi a furcsa ebben??

Az ember, attól még, hogy szülő lesz, megtartja a saját életét is - jó esetben!

2014. máj. 27. 20:48
 12/61 anonim ***** válasza:
90%

Mi közöd hozzá? Miért zavar téged?

Egyáltalán: mit foglalkozol vele?

2014. máj. 27. 20:49
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Munka előtt nem nagyon, munka után az ember logikusan pihenni akar. A hétvége megint csak külön dolog, ha éppen van aktuális családi esemény általában olyankor kerül rá sor, illetve a gyerekek is otthon vannak, tehát megint csak nincs annyi lehetősége az embernek.

Nekem inkább az a furcsa, hogy ezt valaki nem érti.

2014. máj. 27. 20:50
 14/61 Bence_ ***** válasza:
100%
Tök jó. Pihen, nyugodtan megy oda ahova akar. Van ideje magára.
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Mert meló előtt/után van elég dolga a gyerekekkel, és a háztartással... Mit foglalkozol azzal hogy mikor megy szabira?!

Relaxálni mindenkinek szabad.

16/61 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén szólva nem nagyon értem miért gondolod te ezt problémának. Ő dolga mire vesz ki szabadnapot. A saját szabadnapja, ha akar tehenet fej,rózsafüzérre imádkozik, vagy betont kever. Tökmindegy, ő dolga. Hétvégén egyébként, mikor gyerekek, férj otthon van, nehezen lehetne egy nőcis kikapcsolódást kivitelezni.
 17/61 A kérdező kommentje:
De akkor meg van apjuk a gyerekeknek, gondolom boldogulna velük pár órát az anya nélkül.
2014. máj. 27. 20:53
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal nyugodtabb neki ha nem munka elott vagy oviba menet szalad el a boltba, vagy a kozmetikushoz.

Par nap gyerekek nelkul egesz nap es csak magaval foglalkozhat szerintem tok normalis. Ennek nem kene furcsanak lennie, attol h vki anya nem kelk amutkent kineznie es robotkent mukodnie.

A masik meg arra hasznalja fel a szabadsagat amire akarja. Neki ez a szabadsag.

Tenyleg durvan kiakadhattal ha erre kepes voltal kerdest kiirni. Es szepen fogalmaztam ;)

19/61 anonim ***** válasza:
100%

van gyereked?ha nincs,akkor majd megérted,ha lesz...Ha van,akkor egy hős vagy,hogy te még sosem vágytál mellettük fél nap(mert ez tkp 2szer fél nap lesz)egyedüllétre..

Én pont ma gondolkodtam ezen,h kb két napra lenne szükségem gyerekek nélkül,h el tudjam végezni azokat a dolgokat,amiket akarok(nyugodtan vasalni,kertet,udvart rendbe tenni,ilyesmik),anélkül,h 10 percenként kiabál a nagy,h "aaannyyaa",vagy épp ne kelljen szoptatni,ringatni közben,vagy úgy általában egy dologra koncentrálni,nem félszemmel azt nézni,h hol van és mit csinál a gyerek..

3,5 éve minden napom ilyen,nekem is jólesne két nap nyugi...egy is....:D

20/61 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire irigykedsz? Nagyon sugarzik beloled h mindenfele hulyeget kitalalsz h ne kelljen szabit kuvennie. Ez a legegyszerubb neki! Miert erdekel Teged? Te csak legyel begyepesedve. En is siman kivennem sot ki is fogom ha arrol lesz szo.
2014. máj. 27. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!