Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabadnap az anyának: ti mit...

Szabadnap az anyának: ti mit gondotok erről?

Figyelt kérdés

Munkatársam kivette szabadságnak a pünkösd utáni 2 napot. Kérdeztem tőle hogy hova mennek, mit fognak csinálni, erre mondta hogy még nem tudja, de kozmetikushoz meg fodrászhoz biztos elmegy, valószínűleg vásárolni is. Kérdeztem, hogy és a gyerekek? Erre mondta, hogy a férje nem lesz szabadságon, gyerekek oviban lesznek, ez a 2 az ő szabadnapja.

Nekem ez kicsit furcsa, bevallom.

Nektek mi a véleményetek?

2014. máj. 27. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
92%
Mi mèg nem tartunk ott,mert mèg csak gyesen vagyok,de biztos lesz ilyen!Ès ajànlanàm is màsoknak. A mindennapi fàradtsàg,munka....leszivja az embert.Igy fel tud töltödni,pàrjànak is tetszeni fog,a gyerekekkel nagyobb lesz a türelme,újult erövel veti ûjra bele magàt a hètköznapokba.Mit kell ezen fennakadni?
2014. máj. 27. 21:03
 32/61 anonim ***** válasza:
94%
Minden hónapban egy pénteki napot magamra szánok... Belefér. Megérdemli mindenki a pihenést. Gyerekek mellett nincs az embernek se energiája, sem ideje mindenre. Így kényelmesen eltud mindent intézni. Foglalkozz magaddal inkább. ;)
2014. máj. 27. 21:05
 33/61 A kérdező kommentje:

Ha olyan a férje hogy rátelefonál mert pár órát a saját gyerekeivel kell lennie, akkor meg is érdemli.

Mi meg tudjuk oldani a férjemmel az ilyen igényeimet, nem kel hozzá szabadnap.

2014. máj. 27. 21:05
 34/61 A kérdező kommentje:
"kell"
2014. máj. 27. 21:07
 35/61 anonim ***** válasza:
100%

No, akkor kérdésedre válaszolva. Anyukám csinált ilyet, nem is egyszer. Mégis egészséges lelkületű, jólnevelt, diplomás felnőtt lettem. ;)

Semmi baja nem lett a családnak attól, hogy anya néha szépült, vagy pihent szabadnap keretein belül. Ja, és még süti is volt mindig!

2014. máj. 27. 21:07
 36/61 anonim ***** válasza:
90%
Az előbb még nem voltak ilyen igényeid kérdező!
2014. máj. 27. 21:08
 37/61 anonim ***** válasza:
92%

Mègis èrdekek a tèma,lehet hogy irigykedsz.

De gratulàlok,hogy te így meg tudod oldani! :) Örülj neki,hogy nem kell szabit kivenned emiatt! Akkor lapozhatunk is! :)

2014. máj. 27. 21:08
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Van 20 nap szabija, ebből a 10 százalékát magára pazarolja, úristen. Kényelmesebb így, mert a gyerekek oviban, a hétvégéjét se ezzel rövidíti meg. A legjobb megoldás, te pedig elég kis fontoskodó lehetsz, ezen háborogsz?
2014. máj. 27. 21:09
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont azért nem hétvégén, hogy a hétvégét a gyerekekkel tudja tölteni, ha már úgyis egész nap otthon vannak a gyerekek, hétköznap meg az óvodában. És munka előtt sem olyan könnyű elmenni, pontot egyeztetni, főleg ha a szokásos csúszásokat is beleszámoltuk. Amúgy meg nem tartom rossz ötletnek a szabadnapot, és ráadásul nem is egész napra megy el, a gyerekeket magukra hagyva. Egy rendes, dolgozó anyának kijár a pihenés és a magával törődés, és legalább nem hanyagolja el magát, mint sok más anya.
 40/61 anonim ***** válasza:
94%
de kit érdekel, hogy ti megoldjátok-e szabadnap nélkül? rosszindulatú vagy és ostoba a végletekig, semmi empátia nincs benned, bár ebből a kettőből ered...
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!