élettársam miért erőlteti, ha kocsival bevisz a m. helyre, vagy hosszabb úton, hogy beszéljek?
olyan kínosan erőlteti, nem értem miért.
legutóbb már azzal akart megszólaltatni, hogy ki a kedvenc színészem, meg ilyen hülyeségek, csak hogy mondjak már valamit.
én meg olyan jól ellennék, hallgatnám a zenét, bámulnék ki az ablakon.
nincs is mit mondanom és rákényszerít, hogy strapáljam magam.
#38 úgy kell elképzelni, az isten háta mögött élünk
ő egésznap haverokkal van másik községben, városban, meg az anyjánál, néha átmegy másik országba seftelgetni, folyamatosan úton van, van, amikor úgy érkezik haza, hogy nekem indulnom kell, én haza érek, ő már sehol du 18-kor
de mi a francnak kell nekem itt magyarázkodni?
van egy élettársi kapcsolatom, és csak az zavar, hogy minek kell jártatni a szám a kocsiban?
ja te vagy az akinek a pasija 45, te 24, ő nem dolgozik, hanem anyjával lakik. értem.
kicsit sok kamu kérdésed van, de majd az adminok eldöntik
de értem már. neki unalmas én meg szórakoztassam.
köszi, megvan a válasz.
nem nem én vagyok az
gőzöm sincs mi az a kérdés, de hogy neked mindenről kamu jut eszedbe, az elgondolkodtató, elég silány életed lehet, ha mások attól eltérő életét kapásból kamunak minősíted.
lehet neked abból áll a nap, hogy felkelsz, tv-zel, netezel és jé máááá este
41, ki a fene beszél autopályárol, én is ha levezetek 1500 km -t még magamat is szorakoztatom, de ITT KÉRDÉS FÖKÉNT ERRE VONATKOZIK, nézd te agyatlan:
élettársam miért erőlteti, ha kocsival bevisz a m. helyre..?
"Hosszabb úton tényleg rohadt unalmas és monoton a csend, és van akit ez megvisel, van aki elbambul tőle, főleg kora reggel és este, és ez veszélyes is lehet. "
URISTEEEEEEN!! SZERINTED A MUNKAHELYE Salzburgban van?????
reggel kb. 20 percet ülnek az autoban, hát ez tényleg sok sööööt veszélyes!!
hogy lehetsz ennyire OSTOBA 28 ÉVESEN?????
minden kollegámat segíti a párja, ahogy ők is a párjukat
hadd ne magyarázzam már mi az, hogy párkapcsolat és természetes, hogy bevisz
és nem eltartom, fenn tudná magát tartani egyedül is, nem tudod te kiről beszélsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!