élettársam miért erőlteti, ha kocsival bevisz a m. helyre, vagy hosszabb úton, hogy beszéljek?
olyan kínosan erőlteti, nem értem miért.
legutóbb már azzal akart megszólaltatni, hogy ki a kedvenc színészem, meg ilyen hülyeségek, csak hogy mondjak már valamit.
én meg olyan jól ellennék, hallgatnám a zenét, bámulnék ki az ablakon.
nincs is mit mondanom és rákényszerít, hogy strapáljam magam.
és nálam él!
én fizetem a kéglit!
teljesen természetes egy kapcsolatban, hogy együtt, amit csak tudunk!
ha ilyen bazi jól megy, akkor menjél taxival, vagy tedd le a jogsit és vegyél egy kocsit...
kamuszag terjed
De ha nem beszéli meg Veled, akkor az nem az igazi kapcsolat :( S az nem jó, hogy ettől függsz. Én biciklivel mennék vagy motorral, bár az erdős terep nehezít. Ha másfél óra, az jóval több lehet 3 km-nél, emelkedő ide vagy oda, megértem, hogy nem akarod gyalog megtenni fizikai munka mellett (nekem programozóként teljesen jó volt napi 6km gyaloglás, volt benne emelkedő is :) szeretek gyalogolni).
De egy normális kapcsolatban teljesen oké, ha az egyik beviszi a másikat autóval és ezt azért teszi, mert segíteni akar a dolgozó párjának s nem akarja mindenféle elvárással stresszelni, mert az nem jogos. A szülők is mondhatják a gyereknek, hogy eltartalak, légy baromi hálás és tedd, amit mondok, de nem lesz olyan mélységesen igazuk. Egy szeretetre épülő normális kapcsolat nem így működik.
#259 egy autó van
ha elvinném a kocsit, nem tudna vele menni
ha otthon van, nem dolgozik hova megy?
egyre jobban belekavarodsz a kamuságba
Jézusom, elképesztően hülye némelyik hozzászóló. Nem szar alak a kérdező, mert nem akarja folyton fosni a szót mindenféle hülyeségről, a kommunikáció ne a folyamatos pofázásról szóljon már.
Kérdező, a párod azért csinálja mert rohadt unalmas hosszabb távon a vezetés, a rádió meg nem köti le csak háttérzaj, apám is mindig mondta régen hogy beszéljünk vele vezetés közben, különben elbambul, főleg az unalmas autópályán ahol még a tájat se lehet nézni.
#35 ha valaki nem dolgozik, szerinted otthon van egész nap?
nem tudom mi bajod lehet az élettel, de nem másokon kellene kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!