Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ez nem mehet...

Mit csináljak? Ez nem mehet tovább.

Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok és apu visz suliba, DE van egy szokása, hogy reggel fürdik és ebbe az a rossz, hogy 7:15 fele szokott kijönni, 7:25-re készül el, 7:30-kor indulunk. Mindig elkések, mert 7:45-kor csöngetnek, de alapból 7:30-ra kell beérni, és 7:40 fele érek be a suliba. A tanárom nem egyszer szólt rám. Mondtam neki, hogy jöjjön ki hamarabb, de semmi. Ha bemegyek és mondom neki már 7:10-kor kabátban, hogy jöjjön ki azt feleli, hogy "Jól van, hagyjatok már békén." Nincs ötletem.
2009. dec. 15. 19:02
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Azért az 5 km naponta nem olyan egetveröen sok - az reggel meg délben 2,5 km, ami kb. 20-25 perc. Ennyi mozgás meg csak jót tesz neked is, meg idöben sem olyan sok, hogy nem lehetne kibirni.

Én amióta elkezdetem iskolába járni, a 3 km-es utat mindig legyalogolom, mert (vidéki városka) buszjárat nincs, autónk nincs és más megoldás sincs, amióta dolgozom augyanez van. Képzeld el, eddig még nem haltam bele, pedig már több, mint 30 éve naponta gyalogolok, viszont nincs is problémám a súlyommal meg a kondiciómmal.

2009. dec. 16. 08:13
 42/44 anonim ***** válasza:

Nos,ha 40-kor érsz be és 45-kor csengetnek,akkor nem késtél el.Arra figyelj,hogy villámgyorsan készülj elő,ne az osztálytársakkal cseverész,majd becsengetés után jön a kapkodás.

Hát mi is 5 km-re lakunk az iskolától,45-50 perc gyalog.Egyszer -kétszer kipróbáltuk.Ráadásul cipelni kell a táskát.

Biciklivel negyed óra,viszont nem minden időben jó.

2009. dec. 16. 08:54
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Pecsett egy tanulo havi berlet 2640.-ft, szoval a buszozast nem lehet a berlet arara fogni! En 5.-es korom ota busszal jartam, raadasul Pecsett nincsenek nagy tavok. Hova jarsz suliba? Uranbol pl kertvaros 20 perc, a belvaros 15perc,...
2009. dec. 16. 11:06
 44/44 anonim ***** válasza:

Menj egyedül suliba. Nem piszkálni akarlak, de hány éves vagy? Én 8 éves korom óta egyedül járok, és semmi megrázó nincs benne. Ráadásul 5:00-kor kelek.

Nőjj fel!

19/L

2009. dec. 18. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!