Válás után szex? Meddig mehet így tovább?
"meddig mehet így tovább?"
Röviden?
Ameddig nem talál más lyukat...
A pasik az érzelmeket és a dug@st külön tudják választani, a nők nem, úgyhogy ne gondolj bele többet mint ami: csak kefél...
Sajnos én is azt tudom mondani, mint az előttem szóló. Nekik érzelem nélkül is megy!
Hamar lesz neki más, vagy már most is van. Neked így is belefér? Hiszen nem vagytok egy pár simán élhet büntetlenül mással is szexuális életet.
Első vagyok. A kommented alapján 100% biztos vagyok benne, hogy azt tanácsolnám, NE CSINÁLD EZT! Ez sima kihasználás. Nem fog visszamenni Hozzád. Akkor már mondta volna,hogy mégse váljatok el.
Feltételezem, Te a nő vagy. (De ha a férfi, akkor is ugyanezt mondom, tökmindegy.)
Azt csinálnám,hogy amikor megint szexet kezdeményez, megkérdezném, hogy ezt miért csinálja, mire véljed. Ő tudja, hogy Te nem akarsz válni, szereted? Mondd meg neki, hogy Te szívesen élnél továbbra is vele, ha ő ezt nem akarja, váljatok el, és ne legyen közötök egymáshoz DE döntse el, hogy mit akar, Te érsz annyit, hogy teljes emberként kelljél a másiknak, nem csak dugásra,mert Neked ez kevés, nem vagy ágymelegítő.
Most nyeregben van - nincs kötöttség, de ki van elégítve. Nincs érdeke ezen változtatni,ez így neki tök kényelmes. Ha kiszolgálod, Neked nem lesz jobb.
Egyetértek az előttem szólóval:
EZ SZÍNTISZTA KIHASZNÁLÁS!!!!
VEDD MÁR ÉSZRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!