Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után szex? Meddig mehet...

Válás után szex? Meddig mehet így tovább?

Figyelt kérdés
Zajlik a válásunk és mi még mindig szexelünk.Ezt mire véljem most?Nekem nincs ellene kifogásom.Nem kérek kioktatást.Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
2011. márc. 18. 08:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Én értelmetlenségnek tartom. Ha olyan jól megvagytok, annyira nem tudtok meglenni egymás nélkül, minek elválni? Ha meg súlyos dolgok történtek, minek kefélni? Én még nem váltam, de sose sült ki abból semmi jó az életemben, ha ilyen zsákutcában ragadtam és nem tudtam dönteni.
2011. márc. 18. 08:54
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Én meg amondó vagyok,hogy ez a ti életetek,és ha ez így most jó nektek,akkor csináljátok,erőt, egészséget hozzá.
2011. márc. 18. 08:58
 3/24 A kérdező kommentje:
Súlyos dolgok nem történtek.Csak a párom azt állítja hogy már nem szerelemmel szeret és nem akar velem élni.A szexet én mondtam hogy legyen mert szükségem van rá, és ezek szerint neki is.Hogy mi sül ki belöle azt nem tudom.De lehet hogy magamnak ártok vele.
2011. márc. 18. 08:59
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

"meddig mehet így tovább?"

Röviden?

Ameddig nem talál más lyukat...

A pasik az érzelmeket és a dug@st külön tudják választani, a nők nem, úgyhogy ne gondolj bele többet mint ami: csak kefél...

2011. márc. 18. 08:59
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos én is azt tudom mondani, mint az előttem szóló. Nekik érzelem nélkül is megy!

Hamar lesz neki más, vagy már most is van. Neked így is belefér? Hiszen nem vagytok egy pár simán élhet büntetlenül mással is szexuális életet.

2011. márc. 18. 09:01
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Na jó erről azért van véleményem. Most figyelj. Elfogtok vállni. 1. okés, az embernek szüksége van szexualitásra, főleg ha igényli is az ember, stb stb. de szerintem válófélben lévén nem igazán erkölcsi morálba beleférő dolog, testi igénylés ide vagy oda. Én nekem egy barátnőm valotta be egyszer, hogy a rég elvállt férjével dugott mikor még az elején jártunk a kapcsolatba. mert hogy őt tíz éve ismeri, a gyereke apja, és ebbe nem talál semmi kifogást, mi úgyis lazának indultunk. Hozzáteszem dugni mégsem dugott velem. Egy szó mint száz: Tudod te, hogy ez nem jó, és jól is érzed. Milyen dolog már ez????
2011. márc. 18. 09:07
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel nagy baj, csak annyi, hogy amíg ez az állapot van, addig nem keresel valódi társat, illetve nem teszel ebbe annyi energiát, mint amennyit akkor tennél, ha nem így lenne. Valamint ez rombolja az önbecsülésedet is. Ezekhez képest mellékes, hogy a többiek mit gondolnak? Meddig mehet? Akármeddig. Akár lehetsz a szeretője is az új kapcsolata mellett, volt már ilyen is a világtörténelemben. Majd kiderül, mi hogyan lesz...
2011. márc. 18. 09:12
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

Első vagyok. A kommented alapján 100% biztos vagyok benne, hogy azt tanácsolnám, NE CSINÁLD EZT! Ez sima kihasználás. Nem fog visszamenni Hozzád. Akkor már mondta volna,hogy mégse váljatok el.

Feltételezem, Te a nő vagy. (De ha a férfi, akkor is ugyanezt mondom, tökmindegy.)

Azt csinálnám,hogy amikor megint szexet kezdeményez, megkérdezném, hogy ezt miért csinálja, mire véljed. Ő tudja, hogy Te nem akarsz válni, szereted? Mondd meg neki, hogy Te szívesen élnél továbbra is vele, ha ő ezt nem akarja, váljatok el, és ne legyen közötök egymáshoz DE döntse el, hogy mit akar, Te érsz annyit, hogy teljes emberként kelljél a másiknak, nem csak dugásra,mert Neked ez kevés, nem vagy ágymelegítő.

Most nyeregben van - nincs kötöttség, de ki van elégítve. Nincs érdeke ezen változtatni,ez így neki tök kényelmes. Ha kiszolgálod, Neked nem lesz jobb.

2011. márc. 18. 09:12
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek az előttem szólóval:

EZ SZÍNTISZTA KIHASZNÁLÁS!!!!

VEDD MÁR ÉSZRE!

2011. márc. 18. 09:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
de ő nem azért engedi magát "kihasználni " hogy hátha nem akar majd vállni. Nem ez a lényege. Vagy ez kedves kérdező? Mert akkor vakvágányon vagy. Dugni minden férfinek jó. Főleg tudod mi nagy dicsősség egy volt feleséget vagy egy válófélbe lévőt? Csak mondom a te érdekedben. Nagyon nagy!!!!!
2011. márc. 18. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!