Válás után szex? Meddig mehet így tovább?
Szerintem egy tizen- vagy huszonévesnek se jó, ha szerelmes, a másik meg csak dug vele, kihasználja. A csak szex kapcsolat csak akkor korrekt, ha mindkettőnek ennyi, de itt a komment alapján nem erről van szó.
Hallod, az durva, ha csókkal köszönti a volt feleséget, miközben van neki más!!!
És akkor még azt hittem, a barátom családja fura, amiért a szülei válás után barátok maradtak, pedig mindkettőnek van más. De furikázzák egymást autóval, segítenek egymásnak, stb. Sajnos ezt átörökítették a barátomra is, mert ő is barát az exével. Oké, nem örülök, de elfogadtam. De egyszer látom, hogy csókkal köszöntik egymást, vér fog folyni, az biztos!
Szerintem a kérdező a férj, nem? :)
Hát nézd, van egy haverom, mondjuk inkább ismerős, ő mesélt ilyen történetet nekem a saját válásával kapcsolatban. 35-40 között voltak a feleségével, amikor a nő közölte hogy nem akarja folytatni, váljanak el, aztán kiderült hogy valami fickót is beszerzett közben. Szóval ők is válófélben voltak, meg már el is váltak, a nőnek voltak pasijai, de az ismerősömmel időről időre egymásnak estek. A vége az lett, hogy a nő kiköltözött külföldre valami hapihoz.
Szóval lehet hogy a párodra rájött a hódíthatnék, és te ebben ugye nyilván akadályozod, mert azért nincs olyan vastag bőr a képén hogy melletted folyamatosan szeretőzzön, úgyhogy inkább el akarna válni, viszont ettől még jó veled lenni. A lényeg az hogy nem szerelmes beléd, és nagyon vágyik az hódításra, ezért válik el. Nem veled van baja. A saját érdekedben azonban azt tanácsolom, hogy ne folytasd ezt a viszonyt, keress mást, mert így még inkább táplálod benne azt az érzést, hogy te mindig ott vagy neki és bármit megtehet veled.
32/N
Ezt a válóokot nem értem: már nem szerelemből szeret.
És? Mit várt? Sírig tartó lángoló szerelmet? Ilyen csak a filmekben létezik. Ennyi erővel akkor egész életében járjon nőről nőre/hapsiról hapsira, mindig amikor elmúlik a szerelem, álljon tovább! Mert a szerelem mindig elmúlik előbb utóbb! De akkor családja se legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!