Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás után szex? Meddig mehet...

Válás után szex? Meddig mehet így tovább?

Figyelt kérdés
Zajlik a válásunk és mi még mindig szexelünk.Ezt mire véljem most?Nekem nincs ellene kifogásom.Nem kérek kioktatást.Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
2011. márc. 18. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

Ki használ ki és kit? A kérdező a válótársát, mert megkérte, hogy szexeljenek? Ha a szex mindkét fél beleegyezésével és kedvére történik, az NEM kihasználás és senkinek nem róható fel. Ha minkettőjüknek jó, csinálják.

Ettől persze még lehetnek negatív következményei. A kérdező akkor fogja magát megalázottnak és kihasztnáltnak (meg eldobottnak) érezni, amikor az exe talál egy másikat, és onnantól fogva rá nem tart igényt. De ez sem biztos, ha képes úgy felfogni a dolgot, hogy ez csak szex. Ha férfi, akkor sikerülhet neki, ha nő... akkor is, de kicsi rá az esély.

2011. márc. 18. 09:20
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Miért lenne kihasználás? Gondolom a kérdező sem nagyon ellenkezik, nem megerőszakolják. Csak egy házasságban nem minden a szex. Hiába működik minden jól az ágyban, ha a mindennapokban nem értitek meg egymást.

Nekem volt egy barátom, akivel a szexben mindenben nagyon-nagyon összepasszoltunk. Teljesen azonosak voltak az igényeink. De egy napig nem éltem volna vele együtt.

2011. márc. 18. 09:21
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
de ha közben meg ő is mint nő ismerkedik az meg az ujjal nem fer, mert ő meg dug a volt férjével közben. Ez hol erkölcsös? Sehol. már bocs..
2011. márc. 18. 09:22
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

9,20 ui

Elolvastam az előző hozzászólásokat, és még annyit tennék hozzá a saját hsz-hoz, hogy ha a kérdező ezt visszaszerzés céljából csinálja, akkor igazatok van, pofára fog esni.

Ha csak azért csinálja, mert jó neki a szex, akkor ámen.

2011. márc. 18. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező. valami reagálás? Hogy érzed?
2011. márc. 18. 09:26
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Tudjuk nem kértél kioktatást, de vélemény mondáskor az ember elmondja hogy miért is ez a véleménye. Remélem nem veszed okoskodásnak. De hidd el, férfiként mondom, hogy ebből kevesebb jó dologgal csak te mint nő jöhetsz ki. Elváltok, után mi lesz? Amíg nem találsz mást vagy ismerkedel, közben tudsz úgy lenni, hogy szexelni viszont ugyanúgy szexelsz az exxeddel, miközben "kezdesz" kialakítani egy másikat? És ennek az újnak ezt fogod mondani? Vagy ha nem. Eleve hazugsággal indítod az újat? Vagy szerinted ez nem lenne hazugság? Írj már valamit légyszíves.
2011. márc. 18. 09:36
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Nekem a szüleim váltak el már 10 éve.

Nem tudom hogy ha kettesben találkoznak történik-e valami, mert hát nem vagyok ott.

De a mai napig, amikor úgy futnak össze hogy nincs apuval az élettársa, akkor csókkal köszöntik egymást, mintha még házasok lennének.

Apám erre mindig azt mondja hogy megszokásból.

2011. márc. 18. 09:39
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem akármeddig. Szexelni jó, és kell is. Miért lenne jobb valami idegennel csinálni, ha nem utáljátok egymást?

Simán elképzelhető olyan helyzet, hogy már házasok nem bírtok lenni, de a szex működik. A házasság ugyanis nem csak szexből áll.

Ha úgy érzed, hogy ez neked rossz, vagy hogy így nem tudsz válni, akkor mondj nemet. De ha képes vagy csak maga a szex miatt csinálni, akkor hajrá :)

2011. márc. 18. 09:41
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
na ez is apám. ez az utolsó hozzászólás. még megszokásból. pfff én meg ha az barátnőmet észrevenném, hogy megszokásból csókkal köszönti a volt férjét. négyszemközt lehet lehordanám minden ringyónak az tuti. pfff
2011. márc. 18. 09:42
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
Azért ne felejtsétek el, akik bíztatják, hogy lehet tínédzserként meg fiatal huszonévesként okés, de harmincon felül már van mit veszteni. szóval: lehet nemet mondani, van más farok is a földön. vagy akkor ne válj el.
2011. márc. 18. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!