Válás után szex? Meddig mehet így tovább?
Ki használ ki és kit? A kérdező a válótársát, mert megkérte, hogy szexeljenek? Ha a szex mindkét fél beleegyezésével és kedvére történik, az NEM kihasználás és senkinek nem róható fel. Ha minkettőjüknek jó, csinálják.
Ettől persze még lehetnek negatív következményei. A kérdező akkor fogja magát megalázottnak és kihasztnáltnak (meg eldobottnak) érezni, amikor az exe talál egy másikat, és onnantól fogva rá nem tart igényt. De ez sem biztos, ha képes úgy felfogni a dolgot, hogy ez csak szex. Ha férfi, akkor sikerülhet neki, ha nő... akkor is, de kicsi rá az esély.
Miért lenne kihasználás? Gondolom a kérdező sem nagyon ellenkezik, nem megerőszakolják. Csak egy házasságban nem minden a szex. Hiába működik minden jól az ágyban, ha a mindennapokban nem értitek meg egymást.
Nekem volt egy barátom, akivel a szexben mindenben nagyon-nagyon összepasszoltunk. Teljesen azonosak voltak az igényeink. De egy napig nem éltem volna vele együtt.
9,20 ui
Elolvastam az előző hozzászólásokat, és még annyit tennék hozzá a saját hsz-hoz, hogy ha a kérdező ezt visszaszerzés céljából csinálja, akkor igazatok van, pofára fog esni.
Ha csak azért csinálja, mert jó neki a szex, akkor ámen.
Nekem a szüleim váltak el már 10 éve.
Nem tudom hogy ha kettesben találkoznak történik-e valami, mert hát nem vagyok ott.
De a mai napig, amikor úgy futnak össze hogy nincs apuval az élettársa, akkor csókkal köszöntik egymást, mintha még házasok lennének.
Apám erre mindig azt mondja hogy megszokásból.
Szerintem akármeddig. Szexelni jó, és kell is. Miért lenne jobb valami idegennel csinálni, ha nem utáljátok egymást?
Simán elképzelhető olyan helyzet, hogy már házasok nem bírtok lenni, de a szex működik. A házasság ugyanis nem csak szexből áll.
Ha úgy érzed, hogy ez neked rossz, vagy hogy így nem tudsz válni, akkor mondj nemet. De ha képes vagy csak maga a szex miatt csinálni, akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!