Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha a házastársatok ugy akarna élni tovább hogy ne legyen szex? Amugy jól megvagyunk. Szerinte szex nélkül is boldogan élhetnénk. Terhes. Csak addig kellett neki a sex mig baba lett
ha még terhes akkor csak a hormonok miatt mondja ezt.nyugi ha meglesz a baba megint más fog mondani.türelem rózsát(szexet)terem.
21/N
11:16-os vagyok
Azért megkérdezhetnéd, hogy miért nem akar szexelni tovább? Mert nem jó veled, vagy mert frigid, vagy a nőekt szereti, de gyereket akart? Sok lehetőség van.
En a helyedben ezt igy nem fogadnam el, de ha mar ennyit elarult, akkor derisd ki azt is, hogy mi a folytatasa ennek, s hogy kepzeli ezt.
Ez igy nem termeszetes, mivel a hazassagban pontosan a szex lesz a legerosebb osszekoto kapocs, mivel a szeretetbol indul el. Ezt sokan nem merik bevallani, de igy van.
De igy nem fogsz boldog lenni a hazassagodban.
Hidd el, hogy ezt csak az állapota mondatja vele. Én a terhesség elején gondolni sem bírtam a szexre. Sokan vannak így, szinte minden ismerősöm. Vagy másik példa, nézz be itt a terhesség témakörbe és keress hasonló kérdéseket, rengeteg van! "Nem kívánom a szexet, mit tegyek?" Majdnem minden nő átesik ezen.
Ha szereted őt, légy türelemmel, már csak azért is, mert a növekvő kis élet, a ti közös gyümölcsötök többet érdemel, mint egy félreértésen alapuló szakítás!
25N 33 hetes kismama
A terhes nő a megbolondult hormonjai miatt teljesen mást mond, tesz, érez, mint nem terhesen. Nem véletlenül mondják, hogy MÁSállapotban van. Még ha úgy is érzed, hogy kedves asszonykádat kicserélték valaki másra, ilyenkor nem szabad válni! Ha meglesz a baba, sokmindenről (megint) másként fog vélekedni.
A nők egy része terhesen egyáltalán nem kívánja a szexet, nagy valószínűséggel ezért mondta, amit mondott.
Kitartást, és sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!