Manócica kérdése:
9 napja késett mikor ma reggel megjött a mensim (szex után) és kicsit görcsölök is. A mensim gyengébb mint szokott lenni és az elején csak barnáztam. Lehet még baba?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 10:24
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem nem igazán lehet baba , valami történhetett sajnos.
Menj dokihoz, hátha lát valami reményt.
2/4 anonim válasza:
Én tesztelnék is egyet, és orvos is kéne ezt lássa...
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor nem igazán ajánlják a szexet. Nekem is 7 nap késés után megjött, de nem rendesen (kb fél napig tartott). Viszont volt egy halvány pozi tesztem. Dokitól kaptam Rutascorbint és Duphastont és azt mondta hogy feküdjek egy pár hétig, ha szeretném, hogy megmaradjon. De így is megvolt az esély rá, hogy a vérzés kimosta. Nem szabad kádban fürdenem, csak tusolnom és nem sportolhatok a 8. hétig. Addig tilos a szex is.
4/4 A kérdező kommentje:
3 napja jött meg és ma már olyan mintha uccsó napon lennék ....pedig 6-7 napot szokott lenni a mensim :S
2011. aug. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!