Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ha a házastársatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ha a házastársatok ugy akarna élni tovább hogy ne legyen szex? Amugy jól megvagyunk. Szerinte szex nélkül is boldogan élhetnénk. Terhes. Csak addig kellett neki a sex mig baba lett

Figyelt kérdés
bevalotta most már soha többet akar szexelni. mi tévő legyek? más nök is ezt csinálják?
2010. dec. 13. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
61%

"hidd el, hogy ezt csak az állapota mondatja vele"

Honnan veszed? A kérdező kommentjéből kiderül hogy a kifogások már korábban elkezdődtek!Hinni a templomban kell!

2010. dec. 13. 11:29
 12/81 anonim ***** válasza:
85%

"Azt mondja neki nem fontos sose volt az a szex és szerinte én vagyok a perverz."

Ez bizony nagy baj! A terhességre ezt már ostobaság lenne ráfogni!

2010. dec. 13. 11:31
 13/81 anonim ***** válasza:
100%

Azt írja a kérdező, hogy a terhesség előtt sem volt minden rendeben.

" A kérdező kommentje:

házasság elején naponta csináltuk. aztan kitalálta hogy peteéréskor akarja sürün amugy meg nem mert fáj a melle meg szur a hasa és álmos. Azt mondja neki nem fontos sose volt az a szex és szerinte én vagyok a perverz. Pedig nem kényszeritem orális szexre csak hogy kézzel csinálja legalább. Erre az egyre hajlandó."

Szóval nem kell itt a hormonokra fogni, valami más baj van a feleségeddel.Erre viszont neked kellene tudni a választ.Nem vagy esetleg túl erőszakos?Vagy tolakodó?Vagy durva szex közben?

2010. dec. 13. 11:33
 14/81 A kérdező kommentje:
és akkor most mit csináljak? ha terhes mégsem válhatok el. járjak örömlányhoz? vagy mit csinálnátok ti?
2010. dec. 13. 11:34
 15/81 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem várj. Lehet, hogy tényleg csak a hormonjai mondatják vele mindezt. Bár még nem voltam terhes, de mivel ilyenkor felborul a hormonháztartás, valóban lehet benne valami.

Ha azonban a későbbiekben sem változik meg semmi, amikor már minden visszaállt a régi kerékvágásba, akkor elkezdhetsz aggódni. Én, nő létemre képtelen lennék a szex nélküli házasságra, mert imádom a szexet.

Nem értem, hogy miért gondolja azt, hogy perverz vagy. Mert szeretnél szeretkezni a feleségeddel??? Az eszem megáll!!!Szerintem alaposan át kell ez beszélnetek, de nem most. Még változhat a véleménye. Ha nem változik, három lehetőség marad:

- Boldogtalanul élsz egy szexmentes házasságban,

- Elválsz,

- Szeretőt tartasz.

Más megoldás nincs. :-(

2010. dec. 13. 11:36
 16/81 A kérdező kommentje:

4 hónapos. de nincsen semmi hasa sem. terhes válaszadótol kérdezem nem kóros ha nincs hasa 4 honaposan?

hisztizik is meg elsirja magát folyton. de rendes velem és az összebujva alvást minden nap igényli meg a simogatást is. szeretem is. talán nem kellene elválni. de gáznak érzem ha prostikhoz kell járnom titokban

2010. dec. 13. 11:38
 17/81 anonim ***** válasza:
20%
Én elkezdeném diszkréten csalni, ha a szülés után sem gondolja meg magát.
2010. dec. 13. 11:39
 18/81 anonim ***** válasza:
100%

4 hónaposan még nem feltétlenül látszik, hacsak nem kifejezetten sovány testalkatú a nejed. Minél testesebb, annál később kezd el látszani a terhesség.

UH-on, orvosnál, stb nem voltatok? Nincs orvosi bizonyíték a terhességre és a magzat növekedésére?

2010. dec. 13. 11:41
 19/81 anonim ***** válasza:
82%

Nem a terhességgel van gond, mert az még beleférne, ha valaki a terhesség alatt "megkattan". Hormonok, pszichés hatások. Sőt, a szülés után 1-1,5 hónapig amúgy se javasolják.

A gond itt az, hogy ő már a terhesség előtt is célozgatott rá, hogy nem akar szexet, tehát nem a terhesség a kiváltó ok.

Ha tényleg az okozná, akkor mindenki azt mondaná, hogy várj türelemmel, mert megértőnek kell lenni. CSakhogy itt nem erről van szó sajnos :(

Amit én látok: a nejed nyeregben érzi magát a terhesség miatt és ukászt ad - ezt akárhogy is nézzük, érzelmi zsarolás. Ültesd le, mondd meg, hogy a szülésig meg az utána levő időszakban (1-2 hónap) elnéző leszel, DE ő is értse meg, hogy szükséged van szexre. Ha ő soha többet nem akar, kénytelen leszel - bármennyire is szereted - más megoldáshoz folyamodni. Így gondolja át, hogy ő mit választ. Ha utána is köti az ebet a karóhoz (testi tünetekkel meg orvoshoz kell menni, ha fáj valamije), akkor vagy válni kell, vagy az ő tudtával (nem beleegyezésével) más hölgyek társaságát keresni.

Mondom ezt nőként. Ha terhes lennék és a szülés környékén nem menne, elvárnám a megértést a férjemtől (van jobb keze). De ha utána is ez lenne, teljesen igaza lenne, ha máshol keresné a testi örömöket. Nem tetszene, de attól még igaza lenne.

2010. dec. 13. 11:47
 20/81 A kérdező kommentje:

jár orvoshoz. kapott képet is rola bár azon egy jo nagy szürkeség van. állitolag rendben minden. 60 kg. 165 cm.fáj a melle folyton. az lett csak nagyobb neki. mikor kezd el nőni a hasa?most nézem a lapon 15 hetes volt mult heten

és tornázni jár nem árt ezzel a gyerekünknek?

mert ha rájön az 5 perc már azt mondja ő nem is akarja a gyereket, máskor meg annyira várja. én nagyon várom a gyereket.

2010. dec. 13. 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!