Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok ha a házastársatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ha a házastársatok ugy akarna élni tovább hogy ne legyen szex? Amugy jól megvagyunk. Szerinte szex nélkül is boldogan élhetnénk. Terhes. Csak addig kellett neki a sex mig baba lett

Figyelt kérdés
bevalotta most már soha többet akar szexelni. mi tévő legyek? más nök is ezt csinálják?
2010. dec. 13. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
89%

ha csak azért nincs szex mert terhes és félti a babát vagy mi tudom én (nem értek hozzá) az egy dolog. mindenesetre azért rád gondolhatna, hogy neked is vannak igényeid, neked is legyen jó... itt nem kell részletezni mire gondolok. de ha úgy gondolja, hogy kész, meg van a baba, és ő nem akar többet szexelni az életben akkor én falhoz mennék. nem azt mondom, hogy naponta kell szexelni mint a nyulak, de azért egészséges embernek van egy bizonyos szintű igénye ilyen téren is... most életem végéig nincs több szex az véleményem szerint beteges.

23f

2010. dec. 13. 12:06
 32/81 anonim ***** válasza:
65%
Nem fog működni már most frusztrált vagy,ennek a nőnek próblémája van,egyszer gyereket akar aztán még se akarja.Szexelni nem kar csak peteéréskor,itt baj van nem is kicsi...
2010. dec. 13. 12:07
 33/81 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos a féltékenysége is a fent leírt teóriát támasztja alá. A beteges féltékenység (a leírtak alapján neki az van) mögött vagy az áll, hogy a féltény fél

- nem tartja magát elég jónak

- ő is csal, ezért feltételezi a másikról

- tudja, hogy sáros és tisztában van a lehetséges következményekkel.

Ez is érzelmi zsarolás. Az orrodnál fogva vezet, te pedig egyelőre belemész a játszmába és hagyod magad.

Ha nagyon nem fog változni helyzet, szerintem elsősorban ne prostiban gondolkodj, mert sok férfitől hallottam, hogy kiábrándultak majdnem a szexből, annyira személytelen prostival. Bár, mivel nő vagyok, soha nem lesz elsőkézből tapasztalatom, így ez csak egy javaslat.

2010. dec. 13. 12:07
 34/81 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyen szintű féltékenység nem a szeretet, hanem a birtoklás jele.
2010. dec. 13. 12:09
 35/81 anonim ***** válasza:
71%

vannak ilyen nők.

neki a család a lényeg, nem a szex.

nem tudom mit tennék, hisz nem vagyok férfi.

ha fordítva lenne - mármint hogy a férjem kérné, hogy ne legyen többet szex, amit persze nem tudok elképzelni, hogy egy férfinek ilyen eszébe jusson -, nem zavarna, mert nekem sem olyan fontos a szex.

2010. dec. 13. 12:09
 36/81 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg fura érzés hogy mozog odabent vki. De az kizárt h 15hetesen érezze... Én a mai napig nem vagyok képes a szexre szülés után sem. Valahogy olyan érzésem van tőle h akkor most ebből baba lehet.Pedig már lassan 8hónapja szültem... Pedig kivánom a párom. majd megváltozik remélem a feleséged! 25L
2010. dec. 13. 12:11
 37/81 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy a szexmegvonás is egy hatalmi játszma része, mint a féltékenykedés.
2010. dec. 13. 12:14
 38/81 anonim ***** válasza:
55%
Újabb eszközgyerek a láthatáron...Ennek anőnek csak a gyerek kellett,te meg már csak arra kellesz hogy eltards,nyugodtan hagyd el vgy csald meg,megérdemli az iylen...
2010. dec. 13. 12:15
 39/81 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a feleséged egyértelműen depressziós. Ehhez nem kell, hogy tragédiák érjék, akármitől kialakulhat, ha hajlamos rá..

A depresszió egyik következménye, hogy a nő nem vágyik szexre, és egyáltalán nem tudja élvezni azt. Pszichés eredetű fájások is nagyon gyakorik, pl alhasi görcsök, amit írtál is (Nyugodtan nézz utána, de amúgy én tapasztalatból írom) Valószínűleg egyáltalán nincs tudatában ennek a dolognak, és ez nem is feltétlenül az ő hibája, viszont mindenképpen pszichológushoz kellene járnia, vagy kipróbálni valami antidepresszánst. (Tudom, ez a baba miatt most nem szerencsés, de akkor utána..)

Nem tudom, ő mennyire szereteti a babát, de van olyan is, hogy szülés utáni depresszió, ami a teljesen egészséges kismamákat is ki tudja készíteni. Ha már amúgy sincs rendben lelkileg, akkor szerintem erre is hajlamosabb lehet.. Ilyenkor az anya képtelen megtalálni kapcsolatot a babával, nincs kedve foglalkozni vele, teljesen semleges számára. Persze ebből is kilábal valahogy, de azért nem kellene eljutni odáig.

Szóval, mielőtt az egész életedet átszervezed a feleséged kijelentése miatt, előbb derítsd ki, mi áll a probléma hátterében.

2010. dec. 13. 12:19
 40/81 anonim ***** válasza:
47%
Ezzel a nővel úgy érzem jól bevásároltál. Én amikor terhes voltam igen is szexeltünk a férjemmel. Na nem mindent bele, de igenis összebújtunk. Nyifeg-nyafog. Én veszélyeztett terhes voltam, napi 4x inzulinoztam magamat, még sem nyafogtam, inkább arra koncentráltam, hogy nyugodtan és fegyelmezetten hordjam ki a babát. Nézd ha nem bírsz vele együtt élni, válj el tőle, a gyereket meg támogasd. Mást nem tudok ajánlani.
2010. dec. 13. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!