Hátrány baba szempontjából, ha ovuláció után 1 nappal többször volt szex?
Előtte 2 naponként voltunk együtt, de már nem bírtuk ki a további "szünettartásokat" és többször egymásnak estünk közvetlen ovuláció után.
Ezek az utóbbi együttlétek már esélytelenek emiatt, ugye?
Hiszen így nem tud elég sperma termelődni...:(
ugye rosszul gondolom, hogy rágörcsölsz a babára? úgy kell babára hajtani, hogy akkor és annyiszor estek egymásnak, amennyiszer jólesik.. nem kell átfordulni rágörcsölésre.. hidd el van tapasztalatom benne, legalább 3 évnyi! ne akard azt! akkor és annyiszor amikor rátok jön!
A második babára nem görcsöltünk rá, sőt gyertyaállást sem eszközöltem utána, csak szerettük egymást, és elsőre "beesett", pedig előtte meddőségi klinikán fogant meg a gyermekem.
Hát pont ez az, hogy eddig nem foglalkoztam vele, sokszor voltunk együtt, amikor csak jól esett és így nem jött a baba.
És ezért gondolom úgy, hogy most ez hátrány, hogy megint túl sokat voltunk együtt.
én az első vagyok, mi 3 évet vártunk és másfél évig én is "nyugodt" voltam.. aztán pcos-t diagnosztizáltak a 26-28 napos rendszeres menzeszemre.. a gyertyaállás sem segített, meg semmi, de a végén már alapvetően az "anyag" bejuttatása volt a cél:S inkább keress fel egy jó dokit, ne nőgyógyászt, mert ha rajtuk múlik a mai napig nem lenne gyerekem:S
ha lelki okok vannak, (mármint a meddőségnek) ők nagyon jók: (nekem is ők segítettek, vállvetve, vagy kéz a kézben dolgoztunk a dokival, nem kell kizárni a dokit sem, nem arra mennek)
kitartást kívánok, ha van kérdésed, tedd fel, hátha tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!