Nem szedek fogamzásgátlót évek óta, az allergia gyógyszert is hónapok óta letettem. Milyen tippjeitek van, hogy jöjjön a baba (a szex és a pasi megvan)?
Szia!
Mi már lassan 3 éve próbálkozunk,sikertelenül...Voltunk már inszemináción Bp.-en a Forgács Intézetben,most készülünk Debrecenbe a Kaáliba...
Kezdetben,az első néhány hónapban nagyon el voltam keseredve,hogy nem jön a baba.Mi elég hamar kértünk segítséget nőgyógyásztól. Kb. fél év sikertelenség után. Akkor azt javasolta a nőgyógyászom,hogy az együttlétet a ciklus felére(a 14.napra)tervezzük,úgy hogy előtte kb 3-4 napig ne legyünk együtt(így koncentráltabb lesz a sperma).Közben tömtem magamba mindenféle vitaminokat...Folsav, aloe vera, Elevit stb...Nem sikerült...
Azóta már túl vagyunk sokmindenen,de baba még nincs!
Én azt javasolnám Neked,hogy vizsgáltassátok ki magatokat minnél hamarabb...Azt szokták mondani,hogy két év sikertelenség után kell orvoshoz fordulni...De ha mi kivártuk volna a két évet,akkor még sehol sem tartanánk...
A kivizsgálás azért is jó minnél hamarabb,mert ha csak pici probléma van,akkor kevés gyógyszerrel orvosolható.Ha meg minden oké,akkor legalább afelől megnyugszol..
Bár nekünk sincs elvileg semmi gond...Minden lelet rendben...Egyedül annyi,hogy HSG vizsgálaton kiderült,hogy a bal petevezetőm el van záródva...
Ha valami érdekel,szívesen válaszolok,ha tudok!
Szép napot!
Szia! Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz. Én a fogamzásgátló abbahagyása után kb. 1,5 évvel lettem terhes. Mondjuk nekem utána menstruációs gondjaim is voltak, de kivizsgáltak, egy idő után a páromat is, ő rendben volt, és végül a Clostylbegit segítségével lettem terhes. Hátha neked is tudnak segíteni:-)
Ja, és sokan mondták, h nem jó rajta stresszelni, mert az is gátolhatja a teherbeesést, de hát ezt mondani könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!