Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha a házastársatok ugy akarna élni tovább hogy ne legyen szex? Amugy jól megvagyunk. Szerinte szex nélkül is boldogan élhetnénk. Terhes. Csak addig kellett neki a sex mig baba lett
Amiket leírtál, abból nekem is az jön le, hogy a nejed szép lassan depressziós lett.
Nem írtad, hogy mióta próbálkoztatok a babával. Ez is kihathatott a lelkére, hogy nem sikerül (írtad, hogy peteérésekkor sűrűbb volt az együttlét, tehát nem gyors baba volt). Most még a hormonok is rájátszanak sajnos. Érzelmileg labilis (hol akarja a babát, hol nem), nem tűnik kiegyensúlyozottnak. Lehetséges, hogy van egy olyan stresszforrás az életében, amit már nem tud egyedül kezelni (munka, anyós, após, család, pénzügyek).
Sajnos, tapasztalatból írom, hogy nem ritka, ha a várandós nő nem kívánja a szexet. Én már a hatodik hónapban járok, és hiába tudom, hogy nem lesz baja a babánknak, mégis lett bennem egy gát. Imádom a férjemet, ésszel is tudom, hogy a párom gyengéd, figyelmes, jó szerető, de a testem valahol leragadt a libidómmal együtt. Már csak abban reménykedem, hogy ez a szülés után helyrejön (igyekszem majd tenni érte).
Az már egy jó kezdet, hogy nem hagyod annyiban, megoldást keresel és segíteni akarsz a házasságodon. Üljetek le, beszélgessetek, próbálj rájönni a probléma gyökerére, ha kell menjetek párkapcsolati terapeutához, pszichológushoz, vagy vidd el egy hétvégére valahova, ahol csak kettesben vagytok.
Prostihoz, szeretőhöz járni nem megoldás, ez csak egy plusz megaláztatás lenne a feleségednek és úgy látom, te is csak kényszerből tennéd, hiszen akire igazán vágysz, az a feleséged.
nos, én nem tudom, de ha neki eleve nem volt igénye a szexre, mint aktusra, nem jó neki, nem élvezi (nem biztos hogy a partnerrel van a gond) akkor nem hiszem hogy ezen bármi változtatni tudjon.
Volt egy barátom aki elmesélte az előző kapcsolatát. Ott a lánynak tényleg lelki problémái voltak, és nem is tudott szexelni egyáltalán. jártak pszichológushoz együtt miegymás. kb másfél évbe telt, de azért csak sikerült egyszer-kétszer lefeküdni egymással. De a pasi közben kiszeretett belőle, mert nem bírta a gyűrődést. Van ilyen is. Na itt tényleg pszichés probléma volt, amin lehet segíteni. De szerintem az itt szereplő nőnél nincs ilyesmi. Simán aszexuális és kész. vagy elfogadod, vagy keresel egy szeretőt (ami szerintem hülyeség, de valamennyit old a problémán) vagy otthagyod.
Egyébként az egy dolog, hogy nem kívánja a szexet. én sem mindig. van olyan hogy egy egy hónapig is teljesen elmegy a kedvem. De máskor meg nagyon gyakran van igényem rá. Szerintem ez normális. De az hogy egyáltalán nem, soha, hát... Szerintem ezt nem is lehet tolerálni.
32/N
Sok szemszögből megközelítették már az esetet, de egy azért biztosan kimaradt......
Mi van, ha a nőnek nem jó vele a szex? Ha nem élvezi? Ha a férj nem tud neki örömöt okozni? Az ilyen pasik akarnak általában egyből prostihoz szaladni....
Gyorsan bele lehet ám úgy unni a szexbe, ha mindig nagy hévvel beleugrik az ember, "várja a csodát", aztán a partner mindent csinál ám, csak azt nem ami épp jólesne....Egy idő után ez könnyen elveszi a nő kedvét, frigiddé is teheti...Lehet, hogy már le is tett róla, hogy neki valaha is jó lehet az ágyban...
Szerintem először is magadban keresd a hibát, hogy Te mindent megtettél-e az ő örömszerzése érdekében! Van olyan, hogy valaki túl gátlásos, akár neveltetéséből kifolyólag is, de egy türelmes, ügyes partner ezt fel tudja oldani. Mindenki csak annyit várhat el, amennyit kap is.
Amúgy, ha jól számolom, max. 15 hete, hogy nem voltatok együtt és a te eszed máris a k.rvázáson jár....ez szép...
Vannak férfiak, akik egy egy egész évet kibírnak hűségben...
38/N vagyok. Volt életemben egy férfi - hangsúlyozom: EGY olyan, aki képes volt nekem örömet szerezni az ágyban.
Nem volt sok pasim az életemben, ez tény. De akik voltak - ezen az egyen kívül, aki kizárólag örömet tudott nekem okozni a szexben -, a többi egy sem.
Egyik pasi úgy szexelt velem (kétszer, de többször soha, nem engedtem), mert nem simogatott meg, nem csókolt meg. Ezen teljesen ledöbbentem, hiszen én nem vagyok q...
Élettársi kapcsolatomban az élettársam sem kényeztetett, mindjárt a lényegre tért. Kedves szavak voltak, de több nem.
Egy nőnek a szexben szüksége (lenne) kényeztetésre, hosszasabb simogatásra, csókokra, kellemes élményre, elvégre a szexet azért művelik, mert jó.
Az élettársi kapcsolatom a szex miatt (is) tönkrement, mert nem vagyok hajlandó úgy szexelni, ha a férfi nem figyel rám. Elegem lett.
Nekem ezért nem hiányzik a szex - mondom, mint nő. Persze ha lenne olyan férfi, aki figyelne rám, akkor ez megváltozna.
Párom nincs már több, mint egy éve. Szex sem persze.
Ugyanakkor kb. 14 éves korom óta ha magamat kényeztetem, mindig eljutottam a csúcsra.
Én ennyit tudtam hozzátenni a kérdésedhez, hogy mi lehet az oka, hogy a feleségednek nem kell szex. Magamból indultam ki, mint nő.
Úgy bírom az ilyen begyepesedett nőket...
Jajj, nem tudtak jól megdugni... Jajj, nem volt előjáték... Jajj, nem simogatott... Jajj, csak EGY pasi volt képes kieglésíteni... Jajjj JAJJJJJJJ!
Eszem megáll komolyan.
Ilyenkor nem az a megoldás, hogy nem sexelsz többet a pároddal hanem az, hogy KINYITOD A SZÁDAT és elsírod neki, hogy te mit és hogyan szeretnél az ágyban... És ha ez nem megy neki akkor ki kell lépni a kapcsolatból. De könöyörgöm, a férfiak nem gondolatolvasók!
Ez nem a gyerek miatt van, a csaj szimplán aszexuális, de gyerek kellett neki.
Én szemrebbenés nélkül megcsalnám, pedig nő vagyok. És ha én lennék aszexuális soha nem várnám el a páromtól, hogy kövesse az én életmódomat, szexeljen csak, ha nekem az semmit nem jelent, akkor az sem jelent semmit, ha mással csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!