Mit csináljak? Ez nem mehet tovább.

jaj ember ne legyél már szánalmas. negyedikes korom óta bviciklivel megyek suliba kivéve has full hideg van. Mi nem mehet tovább?
1.feküdj le időbe,és nem lesz az a gond h ha 6-kor esetleg 6:15-kor kelsz
2.menj felölem kocsival,azt is teheted,és szarj a tanárra
3.ne legyél má lusta ember minek van biciklid?
4.busszal is egész nyugodtan mehetsz,215 forint volt amikor utoljára mentem.(ha nem teccik lásd a többi verziót:P)
5.szépen felkelsz korábban,és elgyalogolsz az iskolába.és hazafelé ugyanúgy.mostanába én is gyalog járok és igen,6 kilométereket sétálgatok.hát komolyan mondom szánalom ez a lustaság.
lehet lepontozni
Fiu voltam...

ma 19:39
Te jó ég!
Nehogy már biciklizzen ilyen időben :S
A hétre mondják a jó nagy mínuszokat te meg elküldenéd biciklizni?
Amúgy én Debreceni vagyok 3 busszal járok suliba és 5.45-kor kelek. Elég gáz de szerintem ez még kibírható.

Nem minden iskolában engedik abiciklit, nálunk sem engedték. Hülyeség lenne egy órát buszoznod, ha apád úgyis megy.
Mondd meg neki, mi bajod! ne reggel, hanem egy délután ülj le, mondd el neki. Hogy ez neked milyen rossz. Meglátjuk mit mond. Ha nem javul, kérd meg a tanárodat, hogy adjon osztályfőnöki intőt sorozatos késések miatt. Ha ezt megkaptad, mondd, hogy többet nem késhetsz, Ez után, ha nem indultok el 30-ig, ülj le a szoba közepére, vedd le a cipőt, kabátot, s jelentsd ki, hogy inkább beteget jelentessz, mert ha még egyszer elkésel, kicsapnak. S ökörrel se hagyd magad elvontatni. Ha nagyon erősködik, akkor csak azzal a feltétellel, hogy ő bemegy, s bocsánatot kér a tanártól.
Szerintem fogalma sincs, mennyire kellemetlen ez neked. Részletesen mondd el neki, a fotelban ülve, este egy tea mellett.
Azt is meg lehet próbálni, hogy 7:10-kor elindulsz mérgesen gyalog. Csapd be az ajtót nyugodtan!
Hátha utánad siet.
Vannak a felnőtteknek olyan rossz szokásaik, amit önmaguk nem tartanak akkora dolognak. Miközben neked rossz. Ha meg tudod értetni, MENNYIRE rossz, reméljük, akkor változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!