Mit csináljak? Ez nem mehet tovább.
Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok és apu visz suliba, DE van egy szokása, hogy reggel fürdik és ebbe az a rossz, hogy 7:15 fele szokott kijönni, 7:25-re készül el, 7:30-kor indulunk. Mindig elkések, mert 7:45-kor csöngetnek, de alapból 7:30-ra kell beérni, és 7:40 fele érek be a suliba. A tanárom nem egyszer szólt rám. Mondtam neki, hogy jöjjön ki hamarabb, de semmi. Ha bemegyek és mondom neki már 7:10-kor kabátban, hogy jöjjön ki azt feleli, hogy "Jól van, hagyjatok már békén." Nincs ötletem.2009. dec. 15. 19:02
11/44 anonim 

válasza:

Óh istenem, szegény gyerek! Általános iskolától kezdve kb. fél 6-kor keltem én is, mert nincs kocsink, muszáj busszal járnom, és eddig még mindig túléltem. Időben kell lefeküdni, és kész.
12/44 anonim 

válasza:

Különben én busszal járok, és teljesen oké, szerintem ennyi idős korodban már nincs szükséged arra, hogy ide-oda furikázzanak.
13/44 anonim 

válasza:

Ilyen ritkán járnak nálatok a buszok? Én is két órával az érkezés előtt kelek.
14/44 anonim 

válasza:

19:29 vagyok,
a 19:30-at én írtam, bocsi, csak közben érkezett még pár komment.
15/44 anonim 

válasza:

19:16 - os boccs télen csak azzal lehet menni szerintem.
16/44 A kérdező kommentje:
Biciklit nem tudom hova letenni, metró, villamos nincs, akarok bérletet, de anyu azt mondja "Jó, ha lesz pénzünk".
5 kilométert szerintetek minden nap oda-vissza fogok sétálni?
2009. dec. 15. 19:37
17/44 anonim 

válasza:

Hát attól függ hol laksz. Ha a város közepén akkor nem szügséges a jeep.
18/44 A kérdező kommentje:
Pécs, Uránváros.
2009. dec. 15. 19:38
19/44 anonim 

válasza:

akkor nem,de elég meredek dombon lakunk ezért kell.:S
20/44 anonim 

válasza:

A biciklit nem tudod a suli elé biciklizárral valahova ,,odakötni"? Így nem nagyon tudom, mit lehetne még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!