Mit csináljak? Ez nem mehet tovább.
Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok és apu visz suliba, DE van egy szokása, hogy reggel fürdik és ebbe az a rossz, hogy 7:15 fele szokott kijönni, 7:25-re készül el, 7:30-kor indulunk. Mindig elkések, mert 7:45-kor csöngetnek, de alapból 7:30-ra kell beérni, és 7:40 fele érek be a suliba. A tanárom nem egyszer szólt rám. Mondtam neki, hogy jöjjön ki hamarabb, de semmi. Ha bemegyek és mondom neki már 7:10-kor kabátban, hogy jöjjön ki azt feleli, hogy "Jól van, hagyjatok már békén." Nincs ötletem.2009. dec. 15. 19:02
1/44 anonim 

válasza:

Egyedül nem tudsz elmenni az iskolába? - ennyi idösen már meg fontos, hogy valaki vigyen, hacsak nincs valami komolyabb ok rá.
2/44 anonim 

válasza:

Én 7.-es vagyok és busszal járok,meg télen anyám a jeep-el visz de semmi különösebb. Szerintem ezt mondd el apukádnak.
4/44 anonim 

válasza:

a jeep-el!!! hát ezt fontos volt oda írni
XD
6/44 A kérdező kommentje:
Mert nem fogok ezért 5:30-kor felkelni!
2009. dec. 15. 19:22
7/44 anonim 

válasza:

Biciklivel sem lenne olyan messze, ha kocsival csak tíz perc.
8/44 anonim 

válasza:

Akkor meg késs el. Képzeld, más is kel ilyenkor, ha időben be akar érni. Még szép, hogy apád megfürdik reggel, talán nem neked kellene megszabni, hogy mikor mit csinálhat. Azért keljen korábban, hogy a hatodikos, elkényeztetett kölke, akinek derogál a buszozás, időben beérjen?
9/44 anonim 

válasza:

És metróval vagy villamossal nem tudsz menni, hm?
Különben miért kéne annyival korábban felkelned? Ha bedugul az út autóval is álltok.
De lehet, hogy egyszerűen elmagyarázhatnád neki a helyzetet, mondjuk egyszer iskola után, nem pedig reggel.
Más ötletem nem nagyon van, talán picivel kelhetnétek korábban is reggel.
10/44 anonim 

válasza:

Ha te nem veszed rá a fáradtságot, ő se fogja. Más megoldás, mint látod, nincs. Akkor tegyél az egészre nagy ívben és késs el. Ez tényleg megoldás! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!