Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjemről mi a véleményetek?

Férjemről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok, és nem lehet közös gyerekünk. Adódott egy lehetőség ,hogy örökbe tudtunk fogadni egy csecsemőt, ám sajnos szüléskor oxigén hiányosan született, ezért nem fogadtuk be a családba. Azóta mindig azt vágja a fejemhez, hogy majd ő elmegy, és csinál másnak gyereket, mert neki KELL a gyerek. Viszont nála, és nálam is vannak egészségügyileg problémák. Ti, hogyan dolgoznátok ezt fel, ha ilyen gondolatok járnának a férjetek (barátok) fejében? Annyira tanácstalannak érzem magam.

2014. febr. 20. 12:01
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőle jobb az életetek. Ha már most sincs benne semmi empátia és még így sem segít,szerinted gyerek mellett majd fog bármit is keresztbe tenni? Csak még több problémát hárít majd rád. Sajnálom, de ez az ember nem szeret téged:(
2014. febr. 20. 13:12
 32/46 A kérdező kommentje:
Valahol én is azt érzem, hogy nem szeret. Eddig mindent meg tudtunk beszélni, nem volt semmi gond. Aztán egyszer csak egy ilyen ötlettel állít be. Köpni nyelni nem tudtam. Már többen is megírtátok, nem való az ilyen ember apának sem pedig férjnek! :(
2014. febr. 20. 13:27
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia kerdezo! Kerlek olvass vegig a sok valasz kozt :)

Elso oldalon valaszoltam Neked!

Nekem is pm alulmukodesem van, tavaly egyik baba elettel osszeegyeztethetetlen rendellenesseggel szuletett volna, a masiknak meg 10 hetig vartuk a szivhangjat...

Mit szedsz, mennyit es hogy etkezel? Inzulint neztek? Sportolni kell pajzsmiriggyel kemenyen... Az megy? Milyen a sulyod?

4 ev kezeles stb utan 2 baba ment el...

Most az eletmod valtas utan 3 honappal(!) varandos lettem...

Nem hittem benne, en csak besokaltam es tokeletes testet akartam nonstop sport szauna (meregtelenies) egeszseges etkezes, minden ami kell, hogy tokeletes lehessek...

Na a terveim szerencsere feladhatom, mert 14 hetes vagyok...

Ferjedre meg ha tetszik, ha nem ra kell olvasni a sikertelenseget! Te varandos lettel mert valtoztatsz, most mar O is tegyen a dologhoz!!

Varandos lettel! Tehat mukodik a biologia mind a kettotoknel csak a ferjed olyan tipus akinek a farkara kell lepni, hogy hello! Lejar az idonk!!! Mert igaz, hogy O 60evesen is osszehozhet egy gyereket, de minnel idosebb annal sanszosabb, hogy neki foleg nem sikerulhet!!!

Azt meg ne turd es hagyd, hogy Teged okoljon! Valtoztasson! Gyogyuljon! Mert benne ugyanakkora a "hiba" mint benned!

Ha egy nyomorult peted beerik mi a szarral akarja megtermekenyiteni?

Ha oszinten szivebol kuzdene a gyerekert es akarna es nem csak Teged okolna, gondolod nem valtoztatna? Gyogyulna?

Dehogynem! Csak konnyu hibast talalni es mast okolni! En is ezt tettem! Mondtam Paromnak, hogy O a hibas! Hogy tonkre tesz vele, hogy a Fiunk melle kistesot akart! Fiunkert is kuzdottunk, miert tesz ki ilyen szenvedesnek es gyulolom...

2014. febr. 20. 13:32
 34/46 A kérdező kommentje:

Valójában olyan tünetek jelentkeztek nálam, hogy elküdltek pm szintet nézni. Ekkor majdnem 6 volt az értékem! 2 lécső megtevése után majd kiugrott a szívem. Aztán leküldtek izotóp vizsgálatra ott derült ki, hogy bizony gyógyszert kell szednem rá. Eurotynex- et kaptam, 50 mg. konroll, majd lement 3.75re. Persze ez is magad, de úgy érzem ,hogy használt. Már nem voltam "idegbeteg". :) Most növelte a drnő az adagomat 75 mg-ra. Váltottam az életstílusomon, tejes kiörlésű kenyér, barna rizs stb... Bár a gyógyszer szedése miatt már fogytam is, mert bármilyen diétát, mozgást kipróbáltam semmi sem hatott, a kg-ok ugyan úgy megmaradtak. Ettől azért már fogytam. Bár a munka mellett nem igazán tudok eljárni edzeni, de itthon azért elég jól feltalálom magam, szobabicikli, evezőpad, és persze a dvd. Nem mondom, hogy milyen modell alkat lettem ezektől, de azért jól érzem magamat a bőrömbe. Márciusban megyek vissza megnézik, hogy mennyire lett jó az eredményem. A drnő nagyon kedves, mindenáron azon van, hogy vigye le, hogy mehessek a nőgyógyászatra vissza. Az a baj ,hogy már nagyon nem bízom bennük meg, mert amikor kellett volna a gyógyszer akkor nem adtak, pedig már eltelt 2 év, és lehet, hogy a probélám meg is lett volna azzal a gyógyszerrel oldva. Még jó, hogy egy helyre mentem, csak másik orvoshoz, így meg tudták nézni, az akkori eredményemet, mert semmi orvosi papírt nem kaptunk. Ott igazából 2 perc alatt kizavartak minket, már rögtön a lombikot írta a doki a papírra. Számomra az is érdekes lett volna, hogy több kivizsgálás nem is létezik előtte. De mindegy, beletörődtünk. Amikor jött az újabb csalódás, hogy nem sikerült a rengeteg pénzt kidobtuk az abalakon feleslegesen, akkor mondtam, hogy egyenlőre én több lombikon nem veszek részt. Akkor jött az öf. Persze még nagyon az elején vagyok ( a sornak a majdnem legvégén) de így is 5-6 év ami biztos! Szóval addig nem is tudom, hogy velünk mi lesz, mert ha már most így gondolkozik ,hogy mással kéne megpróbálnia a kapcsolatot, akkor szerintem kár erőltetni ez a gyerek kérdést továbbiakban is. Először amikor elment a baba, engem nagyon de nagyon megviselt, őt látszólag annyira nem! :(

De az biztos, hogy nagyon megváltozott. Bár hiába szeretem, nagyon megbántott, és erősen azon gondolkozom, hogy hagyom had verérelje a "büszkesége" tovább magát, én pedig majd megtalálom azt a valakit aki rám vár! :D

2014. febr. 20. 13:56
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Fujj, undorító a párod. Nagyon buta vagy, ha vele maradsz. Nemhogy gyereket nem szülnék tőle, hanem egy levegőt nem szívnék egy ilyen féreggel. Aki szereti a párját, az nem így beszél vele, hanem mellette van a bajban, nem belerúg!!
2014. febr. 20. 14:22
 36/46 anonim ***** válasza:

Nekem a napi 2 ora mozgas 25mg gyogyszer esatobbitol 2,14 lett az ertekem elotte 14 es 17 volt!

M

2014. febr. 20. 14:50
 37/46 anonim ***** válasza:

Most, hogy varandos lettem a 2,14bol lett 6,75...

Mig sportoltam nem szedtem a gyogyszert egyik naprol a masikra letettem mert idegesitett, hogy igy hogy szedtem is beteg lett volna a babam es amugyse ert sz.rt se mert nem allt be...

Csalodott voltam... Most viszont a csaszarom es a tavalyi 2 veteles plusz eu kaparas utan veszelyeztetett vagyok igy nincs mozgas... Ugyhogy szivas de bizom, hogy most nincs gond... Epp a genetikan varom a sorom mert a beteg baba miatt nem bizok a veletlenre mar semmit!

2014. febr. 20. 14:54
 38/46 A kérdező kommentje:

akkor ti is így látjátok a helyzetemet, ahogyan én?! Ennek azért örülök, hogy "mellettem" vagytok!

Az nagyon durva eredmény, nekem szerencsére azért ilyen eltérő eredményem nem volt, bízom benne ,hogy nem is lesz. Valószínű, hogy a pm-től nem maradtam terhes. De már szerintem nem is nagyon bánom, mert ahogy írtátok, a férjem csak megalázni, és bántani tudott a szavaival, Arra nem gondolt, hogy nekem mi lenne a jó, egy kedves szó, stb..., nem pedig az, hogy önmagát nézze, hogy neki mi a jó! Borzalmas nagyon csalódtam ma benne, sosem volt ilyenre nálunk példa, mindig mindent meg tudtunk beszélni. Ha meg menni akar, akkor úgy sem fogom tudni megállítani. Lehet, hogy neki összejön egy másik nővel, de boldog nem lesz vele sosem, ezt viszont én tudom!

2014. febr. 20. 15:40
 39/46 anonim ***** válasza:

Okos hozzaallas es bator!

Nem vagy elveszett no! Boven lehet normalis ferfivel meg gyermeked!

2014. febr. 20. 16:06
 40/46 A kérdező kommentje:
AZ, hogy bátor azt nem mondanám, mer 20 év csak 20 év, de látom, hogy már nincs értelme pedálozni, mert ez a bicaj már elhajtott mellőlem, csak most Ti nyitottátok fel a szememet! Köszönöm nektek! :D
2014. febr. 20. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!