Férjemről mi a véleményetek?
amikor összeházasodtunk, akkor még nem igazán akartunk gyereket.Amikor szerettünk volna akkor 4 hónap alatt összejött, és azóta sem. Főleg, ha lakáshitel miatt, nem igazán akartunk belevágni.
De hát az is lehet, hogy már nem szeret. Pedig ennek semmi jelét nem mutatta.
Mindenki másképp dolgozza fel ezt a helyzetet, attól, hogy ő még nem tudta elfogadni, nem érzelemhiányos...
Én nő vagyok, de megértem őt, valahol a férfiasságának a megkérdőjelezése, hogy nem képes összehozni a gyereket, és érthető, ha az jár a fejében, hogy bizonyítania kell.
Az ilyen nem férfi! Szerintem gondolkodj el nagyon mélyen, hogy biztos ő lenne-e a megfelelő apa.
Ja és lehet hogy mástól teherbe tudnál esni...
Genetikai vizsgálatot nem csináltak nálunk. Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdeni, nem tudom. Erről sok ismerősöm beszélt már, és tapasztalták is, hogy eváltak, és rögtön össze jött a baba.
Valahol meg lehet érteni? Hm, biztos, hogy meg lehet, valahol. De ha tett volna ennek érdekében, hogy jó legye az eredménye akkor akár össze jöhetett volna velem is ,és nem pedig egy számomra idegennel. Ő kis naív úgy gondolta, hogy majd a gyereket haza hozza és élünk tovább szépen. Hát nem biztos, hogy elnéző lennék, miközben dolgozom, hogy ő "jólérzi" magát, és hozza a hírt, hogy terhes lett tőlem xy. Egy anya nem mond le a gyerekéről ,ha fel tudja nevelni!
Az elkeseredettsége nem ok arra, hogy beléd rúgjon, amikor a földön vagy se arra, hogy téged hibáztasson valamiért, amiről ő ugyanúgy tehet.
Én nem akarnék vele lenni egy percet sem, nem hogy gyereket tőle!
a válásról hallani sem akar. Persze jó az neki, hogy minden nap vezetem a háztartást, ő pedig ezért semmit sem tesz, hogy nekem is könnyebb legyen egy kicsit.
Lehet,hogy a helyzet nem lenne jobb, de én is nagyon vágyom már egy gyerekre. De ezt neki sosem mertem elmondani, mert úgy is csak azt kapom, hogy benned van a hiba, miattad nem lehet. Ezt az ember már kezdi megszokni, és beletörődni.
Azért is vágtunk inkább a öf. mellet, mert így egyik fél sem lesz hibáztató. Így nem mutogathat rám, hogy megint miattad nem sikerült. Eddig azért reménykedtem abba ,hogy lehet, hogy épp most lesz pozitív a tesztem, de már úgy vagyok vele, hogy nem fogok többet tesztet venni, mert úgy is csak negatív lesz.
Azért én is akarok gyereket, hogy jobb legyen az életünk.
férjed szépen megtört téged, az van
igen, van veled valami baj, de vele is, te teszel ellene, ő le se szarja és csak téged okol, és sikerült úgy letörni az önbizalmad, hogy kezded elhinni, hogy miattad van minden. én otthagynám! és keresnék olyat aki elfogad és nem okol és szeret!
lehet egy kiegyensúlyozottabb kapcsolat segítené a teherbeesést, pszichésen biztosan! és azon is sok múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!