Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a férjemről?...

Mi a véleményetek a férjemről? Ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, ki mit gondol, illetve mennyire általános ma ez a típus.

- imádja a kisbabánkat, esténként sokat foglalkozik vele, hétvégén is (aktívan, fejlesztő jelleggel nem játszik vele, de jól elvannak nagyon)

- mikor hazajön a munkából, magától kb. 1 héten 1x jut eszébe valamit csinálni itthon (pl 1 porszívózás, 1 mosogatás, más nem)ez a gyerek előtt is így volt

- minden "kötelességét" nyomasztónak érzi, bár nem mondja, de folyton be van feszülve, ha bármi feladat áll előtte

- a legkisebb teendőnél is szuszog, szenved, káromkodik, hogy a környezete érezze, hogy ő mit tesz éppen és milyen nehéz neki

- habár mérnök, nehezére esik a legkisebb itthoni szerelnivaló is, magától egyáltalán nem veszi észre, több heti/havi könyörgés után csinálja meg

- mások kéréseit fontosabbnak tartja, mint a szűk családét, nagyon segítőkész,barátoknak,családtagoknak mindig rohan, akár az egész hétvégét átdolgozza, segíti

- magától soha nem bókol, a lovagiasságot nem nevelték belé, elismerést nem ad semmire, nem azért mert természetesnek veszi a szépséget, rendet, stb, hanem nem jut eszébe

2013. febr. 11. 16:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Párom egy az egybe ugyanez!Maskepp le se irhatnam.Véleményem:idegesitö de nagyon.Én mar inkabb ráhagyom.:)
2013. febr. 11. 16:41
 2/33 anonim ***** válasza:
90%
Olyan mint az én párom, csak ő nem is porszívózik, nem is mosogat. Egyedül a szemetet viszi le. Ő is ezermester, de a fürdőben a mosdókagylóban hónapok óta dugulás van, jó lassan folyik le a víz. Barátoknak mindent megcsinál ő is. Sőt, ha csak ketten vagyunk, mert a gyerekek (3 és másfél évesek) a nagyinál, akkor rögtön telefon az unokaöccsnek, hogy mi jót, csinál, nem jön át? Na, szóval kicsit el is bizonytalanodtam kettőnket illetően.
2013. febr. 11. 16:41
 3/33 anonim ***** válasza:
75%
Mi a kerdesed?
2013. febr. 11. 16:48
 4/33 anonim ***** válasza:
85%

Férfiként mondom, hogy ez így gáz. De kérdezem, próbáltál már beszélni vele? Próbáltátok már elosztani a házimunkát? Ha te is dolgozol, akkor ő is ugyanúgy kiveheti a munka után a házimunkából a részét. Mondjuk attól, hogy valaki mérnök, nem jelenti, hogy ezermester (mint ahogy egy patikus sem szívsebész, vagy egy közgazdász könyvelő). És ha meg megcsinált valamit, akkor köszönd meg neki, érezze, hogy ezzel valóban segít. Mindenki erre vágyik.

És az, hogy milyen, bókol-e vagy sem - ez meg olyan, hogy mindenki másmilyen. Valaki romantikus alkat, valaki nem az. Másmilyen lenne egy művészlélek, és más egy földhözragadt mérnök (tudom, erős általánosítás). Amikor hozzámentél, akkor nem láttad, hogy ilyen lesz?

2013. febr. 11. 16:50
 5/33 anonim ***** válasza:
96%

Dettó mint az enyém csak még gyerek nincs akivel foglalkozzon, de abból ítélve, hogy a rokon gyerekekkel mennyit törődik, biztos sokat lesz vele. A babaszeretet egy jó pont.

A többi viszont... a tiéd legalább heti 1x csinál valamit, az enyém kijelentette, hogy ő "női" munkát nem csinál.

A mérnökségről pedig annyit, hogy felújításkor is elszámolt, a költségvetést is elszámolta, szóval inkább én csinálom. Pedig én nem vagyok mérnök (amire ő annyira büszke). Villanykörtét még cserél, de a nagyobb melókat, kábelezés, lefolyótisztítás én csinálom.

Ha valakinek sikerül "átnevelési" stratégia az szóljon, nem akarok belőle papucsot csinálni, csak ne kelljen minden nap a bögréit és a zoknijait szedegetni...

A kezdetekkor még az enyém nem volt ilyen, szerintem ez így nem valami jó.

2013. febr. 11. 16:52
 6/33 anonim ***** válasza:
50%

sajnos egyetértek az előttem szólóval, hh nem láttad hogy későbbekben is ilyen marad? Sőt, sztem te még a jobbim fajtát fogtad ki, és nő létemre mondom ezt neked. Ha olyan pasikkal találkoztál volna, mint én, jobban meggondolnád...

igaz, az én is hülye idiótának tartom, ha valaki mások kéréseit fontosabbnak tartja, mint a szűk családét...

2013. febr. 11. 16:55
 7/33 anonim ***** válasza:
50%
mármint 3-sal( előző vagyok mindig)
2013. febr. 11. 16:56
 8/33 anonim ***** válasza:
50%
bocs, nem csak a 3, hanem a 4 is beleértve
2013. febr. 11. 16:57
 9/33 anonim ***** válasza:
77%
Te jó isten, van még egyáltalán normális nő a világon, aki elvárja a tiszteletet és megbecsülést, nem pedig csak birkaként beletörődik mindenbe? Nálam egyszer játszana el ilyet a pasi, hogy nem hajlandó megosztani az otthoni házimunkát (nem, nem segíteni: megosztani!!!) úgy repülne, mint a győzelmi zászló! Ja, hogyne, az ember nő létére ugyanúgy lenyomja a maga 8, 10, 12 óráját, és akkor még otthon is ki kell szolgálni őfelségét? Hát a lóf...t!
2013. febr. 11. 16:58
 10/33 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül tartom rossz "fajtának", írtam jó tulajdonságokat és, és persze ez csak egy ízelítő.

De, az elején is tudtam, hogy ilyen, persze nagyon sok minden csak sok-sok év után esett le (pl. a lovagiasság, hogy lehetne másmilyen is).

nem véletlenül ő a párom, ő hagy engem irányítani, nem szól bele a dolgaimba, segít végrehajtani az általam kitűzött családi célokat, mindent elfogad. viszont saját magának nem állít célokat, nem fejlődik, nem tanul, stresszel folyton, és emellé ez a mártírkodás állandóan... :)

kíváncsi voltam, másnak is ilyen -e a párja.

ja, és "Megváltoztatási kísérlet?" - kezdem feladni. egy dolog miatt tartok ki, hogy szeretném, ha a fiunknak jó példát mutatna!!! ez nagyon fontos nekem! ugye nektek is?

2013. febr. 11. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!