Mi a véleményetek a férjemről? Ismertek ilyen embert?
Nagyon érdekel, ki mit gondol, illetve mennyire általános ma ez a típus.
- imádja a kisbabánkat, esténként sokat foglalkozik vele, hétvégén is (aktívan, fejlesztő jelleggel nem játszik vele, de jól elvannak nagyon)
- mikor hazajön a munkából, magától kb. 1 héten 1x jut eszébe valamit csinálni itthon (pl 1 porszívózás, 1 mosogatás, más nem)ez a gyerek előtt is így volt
- minden "kötelességét" nyomasztónak érzi, bár nem mondja, de folyton be van feszülve, ha bármi feladat áll előtte
- a legkisebb teendőnél is szuszog, szenved, káromkodik, hogy a környezete érezze, hogy ő mit tesz éppen és milyen nehéz neki
- habár mérnök, nehezére esik a legkisebb itthoni szerelnivaló is, magától egyáltalán nem veszi észre, több heti/havi könyörgés után csinálja meg
- mások kéréseit fontosabbnak tartja, mint a szűk családét, nagyon segítőkész,barátoknak,családtagoknak mindig rohan, akár az egész hétvégét átdolgozza, segíti
- magától soha nem bókol, a lovagiasságot nem nevelték belé, elismerést nem ad semmire, nem azért mert természetesnek veszi a szépséget, rendet, stb, hanem nem jut eszébe
hááát, az én férjem is hasonló...
amikorkorábban felhoztam neki ezt a témát, mert meg akartam vele beszélni (ahogy egy előző hozzászóló is javasolta), akkor az a nagyon frappáns választ bírta kibökni, hogy mi nők tesszük a férfiakat önnállótlanná és hogy ő előtte mindent megcsinált maga körül, de én 'elrongáltam'...
és már szégyenli ugyan, de a mosógépet se tudná elindítani.
pontozzatok le, de tudjátok mit, igaza van! mindent a seggük alá akarunk tolni, mert attól érezzük magunkat 'szupernőnek' meg 'végzet asszonyának'. kicsit eltévedtünk a hagyományos női szerep és a feminizmus rögös útján....
63%
Minden szavad arany.:)
Hála Istennek az én barátom szereti a rendet, tisztaságot és ő is tesz érte, a konyhában is jó.
Szépen elosztjuk egymás között a dolgokat. Hálás vagyok az édesanyjának is, hogy nem kapatta el.
Hogy bírsz vele együtt lenni? Elég negatív a véleményem az ilyen hapsiról.
Én párom:
- Gyerek még nincs, de tudom, hogy jól ellene vele.
- Mindig csinál magától házimunkát, legyen az akár "női" akár "férfi" munka.
- Csak a túl bonyolult, elhúzódó dolgokat érez nyomasztónak, aminek nem látja a végét, amúgy mindenbe 100%-osan veti bele magát.
- Sosem káromkodik, a 7 év alatt egyszer hallottam tőle csúnyát, nem tekinti magát Istennek, mert el tud mosni pl. egy tányért és ezért mindenki nézzen fel rá.
- Enyém informatikus és mérnök, bármit képes megszerelni, nem túlzok, itt szokott előfordulni, hogy néha nem látja a végét és akkor nyomasztja a teendő.
- Mindenki kérése fontos neki, de főleg a családé.
- Állandóan bókol, pedig nem tegnap jöttünk össze.
Én nem bírnám elviselni, ha ilyen lenne a párom. Nem tudnék tisztelni egy folyton nyavalygó férfit, akinek ráadásul nem a családja az első, és nem tesz semmit az otthon melegéért.
Hál istennek én rettenetesen szerencsés vagyok a vőlegényemmel.
...csak a nők a tökéletesek ezek szerint.
Amúgy zsák a foltját megtalálja minden esetben,
csak itt a lányok panaszkodnak egyfolytában...
Ez borzasztó szerintem, nem tudnék valakivel hosszútávon együtt élni ,aki ilyen.
Az én párom segít a házimunkában, és főzni is szokott, pedig nem várom el tőle abszolút, de ha látja hogy fáradt vagyok akkor odajön és bezavar pihenni, és megcsinálja a mosogatást pakolást, kiviszi a szemetet :)
Szerintem egy kapcsolatban az a normális ha a felek segítik egymást.Ha nyűgös vagy fáradt én is igyekszek a kedvére tenni hogy egy picit jobb kedve legyen :)
27/N
Látom, a házimunka részére éleződtek ki a vélemények. Ha megkérem, mindig segít, a lényege a mondandómnak az volt, hogy magától nem jut eszébe, kisebb rendetlenség nem zavarja, illetve a kettőnk közti mmegosztás aránya sem.
Mostanában minden este kiírok neki 2 feladatot, és szó nélkül csinálja :) Ez is jobb, mint sok más helyen.
Aki ezt ramatynak nevezi, azért erősen túloz szerintem. Gondolom, észrevettétek, nem panaszkodásból írtam ki a kérdést, boldogok vagyunk, csak kíváncsi voltam, mennyire általános az ilyen típusú pasi.
Aki meg leírta, hogy az ő párja tökéletes, hát gratulálok :)))
Én is elég jól a férjemre ismertem. Főleg annál a résznél, hogy ha bármi teendő van, akkor már előre utálja az egészet.
Én ezért csak amiatt aggódom, hogy ha lesz majd baba, vele lesz ám munka rendesen, és vajon azt hogy fogja bírni. Hogy most kelni kell hozzá, hogy most apa vigyék szánkózni, hogy most menjünk vásárolni... Remélem, olyan lesz, mint a te férjed, hogy a babáért mindent. :)
Amúgy meg egyik férfi sem tökéletes, mindegyiknek vannak hibái, mint ahogy nekünk, nőknek is. Ja, az én férjem is lustulna egész nap, ha tehetné, de én meg "rugdosom", hogy keljen fel, csináljon valamit. Nézhetnénk másik szemszögből is: a feleségem állandóan piszkál.
Szóval én is boldog vagyok így, és nem fogok elválni. Majd alkalmazkodunk egymáshoz meg új szitukhoz. A legtöbb hülyeségével meg együtt tudok élni, ahogy ő is az enyéimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!