Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a férjemről?...

Mi a véleményetek a férjemről? Ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, ki mit gondol, illetve mennyire általános ma ez a típus.

- imádja a kisbabánkat, esténként sokat foglalkozik vele, hétvégén is (aktívan, fejlesztő jelleggel nem játszik vele, de jól elvannak nagyon)

- mikor hazajön a munkából, magától kb. 1 héten 1x jut eszébe valamit csinálni itthon (pl 1 porszívózás, 1 mosogatás, más nem)ez a gyerek előtt is így volt

- minden "kötelességét" nyomasztónak érzi, bár nem mondja, de folyton be van feszülve, ha bármi feladat áll előtte

- a legkisebb teendőnél is szuszog, szenved, káromkodik, hogy a környezete érezze, hogy ő mit tesz éppen és milyen nehéz neki

- habár mérnök, nehezére esik a legkisebb itthoni szerelnivaló is, magától egyáltalán nem veszi észre, több heti/havi könyörgés után csinálja meg

- mások kéréseit fontosabbnak tartja, mint a szűk családét, nagyon segítőkész,barátoknak,családtagoknak mindig rohan, akár az egész hétvégét átdolgozza, segíti

- magától soha nem bókol, a lovagiasságot nem nevelték belé, elismerést nem ad semmire, nem azért mert természetesnek veszi a szépséget, rendet, stb, hanem nem jut eszébe

2013. febr. 11. 16:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ami engem idegesítene az csak 4. vonalkás bejegyzés. Nem szeretem ha valaki rinyál, meg érezteti, hogy ő "szenved". Nekem a szüleim ilyenek. Folyton csak panaszkodnak, hogy semmire nincs idejük. Becsülöm őket, mert tényleg dolgoznak, de egyben ki nem állhatom, mikor valaki panaszkodik. Én kifejezettem szeretném, ha majd a párom nem jönne ilyen-olyan bókokkal. Nem szeretem.. nem tudom hová tenni. Habár én nem tervezek családot egyenlőre, mert valahogy nem szívesen bízok meg férfiben, sőt még a gyerek is kérdéses. Na de végülis én ilyen típusú vagyok, engem nem zavarna egyéb. :)
2013. máj. 11. 13:00
 22/33 anonim ***** válasza:
Ezzel sok nő szenved. Csak reménykedhetsz, hogy változni fog. De lehet, hogy ideg beteg. Szorongását kellene kezeltetni. Idegorvos
2013. máj. 11. 13:27
 23/33 anonim ***** válasza:
Én megőrülnék egy ilyen felsznes nő mellett. Tedd össze a két kezed, hogy még veled van. De ha ilyen maradsz, előbb-utóbb jön egy kis fiatal titkárnő.
2013. máj. 11. 13:34
 24/33 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Szeretem én is a rendet, de már megszokásból nem lep meg az ilyen viselkedés. Leírnám, hogy nálunk édesapám sem segít semmi tennivalóban. Sőt még az udvarban sem nagyon tesz semmit. Már megszoktam sajnos/nem sajnos. Nekük sosincs idejük, így én végzem a házban a takarítást is, kint az 1 órába telő öntözést is. Patyolat rend van míg hazajönnek. Aztán este a ház a feje tetéjére fordul. Apám nem képes elpakolni még a ruháit sem. Ágyukat egyikük sem veti meg (külön alszanak). Az esti teríték még az asztalon van mikor reggel felkelek. Egyszerűen zavaró az egész, hogy még anyám is a földön hagyja a pizsamáját. Szóval ez mindennapos nálunk. Tényleg sokat dolgoznak. Egy nap 14 órát, 4-6kor kelnek. 8 órán át csak úgymond állnak és árulnak, maguknak dolgoznak, szeretik amit csinálnak, de azért itt a faluban mindenkinek panaszkodnak, hogy ők mennyit dolgoznak. Hazajönnek este 7-8kor, azután söröcske, pálinkacska(utóbbi apunak), aztán vacsora és beleesnek az ágyba. Idegesít apum viselkedése. Tegnap is végigrinyálta egy órán keresztül nagyanyámnak, hogy mennyit dolgoznak, nincs idejük. Szóval ez mindennapos. Apum kegyetlenül rendetlen és ezért nem igazán vonz a házasság sem. Tudom nem minden férfi ilyen, de pontosan ezért ritkán vetném a bizalmam férfibe. Érettségire készülnék, de egyszerűen annyira feltudom húzni magam mikor jönnek, hogy gyere segíts egy fél órát(ebből meg lesz 2 is), hogy mire hazakeveredek a bánatnak van kedve tanulni. Erdélyben élek, tehát még ezután az érettségi, felvételi egyetemre, fogorvosira jelentkeznék,nemrég döntöttem el, de elég kétséges, hogy feltudok-e készülni idén rá, de mindenképp elmegyek ősztől, ha egy asszisztens képzésre is, mert nem akarok itthon maradni és hallgatni a mindennapos cirkuszokat. Még szerencsére a 6 éves öcsémmel nincs sok gond. Ezért nem tervezek én családot, mert elég ebből futtatásból. Apám hazajön is már úgy érkezik meg, hogy dudál a kocsival. Nyitni kell a kaput és amihelyst kiszáll, rögtön jön a kéréseivel: az állatokat etesd meg; ezt nem talál, azt nem talál ;ezt pakold el; gyere segíts.

Mostmár rájöttem, hogy a szűlöket is meg kellett volna szoktatni bizonyos dolgokra.

Valószínű más szokások vannak nálatok a családi élet szempontjából, de azért szerintem ne az ilyeneken akadjatok fenn, hanem örvendjetek, hogy találtatok magatoknak egy nem félrejáró, családszerető férjet. Valószínűleg nekük is vannak ilyen megfigyelései, elvárásai a feleségekkel szemben. De amúgyis másképp működnek ők. Érdemes azért esetleg elolvasni kissé nyersbeszédű Csernus A férfi c. könyvét. Sok mindent megértet a nővel, ha mélyebbre nézel még azt is átgondolhatod, hogy tudnád rávezetni erre meg arra.

Nekem sokban segített, különben meg nyilván apámnál nem tudnám hasznát venni, mert ők tartanak el és gáz van ha összefognak és azt mondják, hogy míg az házukba lakok, meg míg ők tartanak el addig kuss van.

2013. máj. 11. 13:37
 25/33 anonim ***** válasza:
Hupsz, utánam már írtak, szóval 21es voltam.
2013. máj. 11. 13:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Az utolsónak szép kis coming outja van.
2013. máj. 11. 13:42
 27/33 mtke ***** válasza:
Szia!Én ezt el sem tudom képzelni mikyen ez!Az én párom mindenben segít, a rakarítástól a főzésig a kinti benti munkában mindenben, igaz gyerekünk nincs de biztos vagyok benne hogy akkor is minden rendben lesz!
2013. máj. 11. 14:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Aki amilyen rozsát tép...
2013. máj. 11. 15:43
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha így szeretted meg, akkor szeresd ezután is. Ha valami nem tetszik abban, ahogy viselkedik, akkor üljetek meg, és beszéljétek meg, hogy figyelj, engem nagyon zavar, hogy nem csinálsz meg soha semmit itthon, és nem veszed észre, hogy 3 hete csöpög a csap.

Neveljétek egymást.

Amúgy meg miért kéne fejlesztő játékokat játszani a gyermekkel. A babának szeretetre és törődésre van szüksége, és nem a legdivatosabb pedagógiai módszerekre.

2013. aug. 2. 20:37
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

En ilyen vagyok. Talan meg szelsosegesebb.

Szarok a mosogatasra meg a porszivozasra. Ha a valas utan nekem kellene megcsinalni, inkabb felvennek egy hazvezetonot. Es nem azert tanultam, kockaztattam annyit, hogy otthon csicska modjara mosogassak.

Aki csoro es sikertelen, annak muszaj mosogatni, hogy a felesege mellette maradjon. En nem fogok.

2013. aug. 2. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!