Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemről van szó mit csináljak?
Én is írhattam volna ezt a kérdést....Nálun már a végső "stádiumban "van a dolog,de így kezdődtek a bajok.....
Ha nem hallgat meg,nem figyel rád,akkor tégy úgy minha téged sem érdekelne(tudom nehéz)hátha ez észhez téríti,esetleg elgondolkodik,hogy mi történt veled,miért nem ő a "világ"közepe.
Mekkora egy f@sz férjed van!
Az én férjem is állandóan dolgozik, mégis van energiája, kedve, affinitása hozzám, úgy szereti ha előbb ő kényeztet engem, aztán én őt, vagy közösen egymást.. mindegy. Gondolom ez régen is így volt. Állandóan dolgozik, mégis szakít időt ránk, mert MI VAGYUNK A PIHENÉSE, KIKAPCSOLÓDÁSA. Ha pedig leül a gép elé vagy tv-zik, hagyjuk , mert erre is szüksége van mindenkinek. A férjednek a hozzáállásával van baj, önző, uralkodó ember lehet, aki cslédnek, szolgának vett el téged ha jól értelmezem ebből a pár sorból. Egy biztos, ez nem fog változni, nyilván így lett nevelve.
Szia!
Szerintem a legrosszabb dolog, ha azt teszed, amit az első válaszolt. Én is hasonló helyzetben voltam, de szerencsére sikerült megbeszélni a férjemmel és már figyel rám. Próbáld meg, hogy nélküle is jól érzed magad, csinálj nélküle programot a kisfiaddal vagy esetleg csak egyedül. Aztán mikor látja majd, hogy milyen jól érezted magad, akkor próbáld meg elhívni, hogy tartson veled. Pl. sportolni, nem tudom szeret-e a férjed. Együtt lehet fallabdázni, kondizni, bowlingozni, mozizni, sütizni, ha van kertetek szalonnát sütni, barátokat is lehet elhívni hozzátok kajára, ha vannak persze...azért az nagyon súlyos dolog, ha nem tudsz a férjeddel beszélgetni és ezek szerint nem vesz semmibe...a férjed eljár kikapcsolódni valahova?
Hát, ezt egyedül nem fogod tudni megoldani. Csak úgy lehet, ha őszinték vagytok egymáshoz. Te többet vársz, ő nem akarja megadni. Ezt meg kell beszélni. Ezek szerint amiket írtál, jogos ahogy érzel. Úgy érzed, hogy elhanyagol nem csak Téged, de a kisfiatokat is. Ami pedig az ágyban történt, az önzőség a részéről. Ilyeneket ki kell mondani, és bizonyos fokig neked is önzőnek kell lenni. Sem a mindennapok, sem a szex nem egyoldalú dolog, ha együtt vagytok. Akkor mindkettőtöknek kell, hogy legyen része a jóból.
Ezt férfiakkal csak logikusan, higgadtan szabad megbeszélni. Követelőzni, hisztizni soha sem célravezető. Csak akkor lehet megbeszélni, ha határtalanul nyugodt vagy, és lehetőleg ő is.
Mióta ilyen a helyzet? Mennyi idős a kisfiatok?
13:54-es igen,vagyis az élettársam volt,de már annyira elromlott minden(és ő kijelentette,hogy semmit nem tesz a kapcsolatunkért)hogy kár tovább erölködnöm.Pedig eleinte(8 évig voltunk együtt)Minden jó volt.voltak közös programok,meg minden,sex szeretet stb....aztán kezdett minden a hétköznapi lenni,és én szóvá tettem.A reakció az volt mint nálatok,Még ő volt (van)megsértődve,hogy én csak b...ni tudom mindig.Hát,ennyi.Még egy lakásban vunk,mig el nem megyek innét,de iszonyú bunkón viselkedik
mitha nem is lett volna ez a 8 év.Eleinte próbáltam mindent,hiába.Mostmár magamra eröltetem a közönyt,nem kell neki tudni,hogy fáj...Ezért írtam,amit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!