Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjemről mi a véleményetek?

Férjemről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok, és nem lehet közös gyerekünk. Adódott egy lehetőség ,hogy örökbe tudtunk fogadni egy csecsemőt, ám sajnos szüléskor oxigén hiányosan született, ezért nem fogadtuk be a családba. Azóta mindig azt vágja a fejemhez, hogy majd ő elmegy, és csinál másnak gyereket, mert neki KELL a gyerek. Viszont nála, és nálam is vannak egészségügyileg problémák. Ti, hogyan dolgoznátok ezt fel, ha ilyen gondolatok járnának a férjetek (barátok) fejében? Annyira tanácstalannak érzem magam.

2014. febr. 20. 12:01
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

3 éve volt már egy terhességem ,de sajnos 6 hetesen elment. Valahogy az óta változott meg számomra, mint ha engem okolna azért, hogy nem maradt meg. Nehezen egy örökbefogadásra rá tudtam beszélni, hogy legalább ezt próbáljuk meg, de itt is látom, hogy nagy hiba volt. Ha nem szeretet, akkor mindegy ,hogy mit csinálok, akkor is el fog menni.

A babán nagyon sokat gondolkoztunk, mére meghoztuk a számunkra helyes döntést. Orovossal is nagyon sokat beszéltünk, előnyök, és hátrányok is szóba jöttek.

2014. febr. 20. 12:30
 12/46 anonim ***** válasza:
6%
Hát engedd el.Vágyik egy saját gyerekre,tőled nem kaphatja meg.Miért nevelje más gyerekét mikor nevelheti a saját is?Nálam nem is lenne kérdés,szivbaj nélkül odébb állnék ha a páromnak nem lehetne,nekem meg igen.
2014. febr. 20. 12:31
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
12: a pasinak is vannak bajai, nem tud ő se gyereket nemzeni! csak ő szarik bele
2014. febr. 20. 12:32
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kijelentését leszámítva hogyan viselkedik veled?
2014. febr. 20. 12:32
 15/46 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már egy prof dokival, és ő kezelt félre. :(

AZóta folyton a lecseszéseket kapom, hogy az én hibám, hogy nem lehet.

Lombik program sem sikerült, csak utána az mérhetetlen nagy űr keletkezett utána.

Tényleg nagyon fájdalmas, hogy körülöttünk mindenki babázik, és milyen boldog, mi meg itt vagyunk már 34 évesen és még mindig nem lehet. Lassan én is kifutok az időből, és már esélyem sem lenne. De ahhoz neki is tenni kéne valamit, hogy jobb eredményei legyenek, de inkább elnézi, hogy szenvedek. Ha sírni lát, akkor csak annyit nyög oda, hogy már megint a pajzsmirigyedtől vagy ilyen hangulatban?

2014. febr. 20. 12:35
 16/46 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Na ha ő azt mondja, hogy elmegy és csinál másnak gyereket, tőlem hamar megkapná, hogy én is elmegyek és csináltatok mással gyereket.

Nehogy már ilyennel fegyverezzen, főleg akkor, ha mindkettőtöknél vannak eü. problémák.

Ráadásul amíg ilyen a hozzáállása, én nem lennék benne biztos, hogy valóban jó ötlet tőle bevállalni egy gyereket.

Ha úgy gondolja, hogy talán mással kéne próbálkoznia, akkor menjen, próbálkozzon, de utána ne akarjon visszajönni.

2014. febr. 20. 12:37
 17/46 A kérdező kommentje:

Szóba hoztam neki, hogy váljunk el, és mindenki úgy eli meg ezt a dolgot ahogyan csak akarja. Az a baj ,hogy ő sem egészséges, csak azt hiszi magáról (kevés a sperma, azon belül a mozgó) Ezzel az eredménnyel sem lőhet előbb gólt másnál sem.

Változó, hogy milyen a hangulata, volt már, hogy nagyon hangosan kiabált velem, és azért van benne agresszió is.

2014. febr. 20. 12:38
 18/46 anonim ***** válasza:
23%
Szomorú ez az együttszenvedés. Egy férfinak is agyon hiányozhat a gyerek, ezt meg kell érteni. Ha valóban ilyen feszültséget okoz a gyerektelenség, akkor talán valóban meg kellene próbálni külön-külön. Van olyan, hogy a pár nem illik össze valami, eddig ismeretlen ok miatt, de új partnerrel semmi gond.
2014. febr. 20. 12:39
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Mélyen magába nézhetne, ha vele is bajok vannak! A helyedben én meg mondtam volna neki, hogy te sem mész másik férfihez, hogy majd az hátha teherbe tud ejteni nem úgy mint ő.

Amikor összeházasodtatok már tudtátok hogy vannak ilyen gondok, nehezen jöhet össze?

Tudod, én elgondolkoznék a helyedben azon, hogy megéri-e ezzel az öntelt emberrel együtt élni.

Más férfi lehet hogy 1000szer jobban szeretne és becsülne téged, akár gyerek nélkül is!

Fiatal vagy még ahhoz, hogy vele maradj ha nem szeret/szereted.

Az hogy nem lehet gyerek, nem indok arra hogy lekezelő és bunkó legyen.

2014. febr. 20. 12:40
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira férfi lenne, akkor megtenné, amiket kell, és próbálna ő is változtatni...de helyette téged okol az ő kudarcáért is!
2014. febr. 20. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!