Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Párom nagyon rákattant egy játékra, nem is gondoltam, h függő, de azok után, hogy ma megkérdezte, nincs-e kedvem többszáz km-t utazni családlátogatás címén, csak azért, hogy ő a "KLÁNTÁRSAIVAL" találkozzon, betelt a pohár.

2 gyermekünk van, útban a 3.

Családapa, 28 éves.. És ha nem dolgozik, akkor a gép előtt játszik ezzel a játékkal. Hétköznap meló előtt (ha előbb kel) és meló után is, este 8-9-ig. Hétvégén keléstől fekvésig, ami akár éjjel 2-3 óráig is elnyúlik. Nem szóltam érte eddig, pedig semmit nem foglalkozik a gyerekekkel amióta ebben van (3-4 hónapja) De most, h úgy érzem ezzel a klántalálkozóval kissé túl látszik lőni a célon, nem tudom mitévő legyek.

Van valaki hasonló helyzetben? Kérlek segítsetek, a szép szó nem használ.

2014. febr. 6. 13:21
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
18%

Rájött, hogy elszúrta az életét.(fiatalon házasság, 3 gyerek)...

Így menekül a valóságtól. Meg is tudom érteni szerencsétlent.

2014. febr. 6. 14:51
 32/48 A kérdező kommentje:
Utolsó te ritka nagy nyomi vagy..:) És még olvasni sem tudsz, nem baj, ekkora IQ-val nem várja el senki...;)
2014. febr. 6. 14:55
 33/48 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is kell ez a játék!!
2014. febr. 6. 14:55
 34/48 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy nyomi vagyok, olvasni sem tudok és az IQ-m is kevés. De a te családod megy tönkre, drága:) Dugd csak homokba a fejed:)
2014. febr. 6. 14:57
 35/48 A kérdező kommentje:
Azért sem fog tönkremenni Drága, tenni fogunk érte.
2014. febr. 6. 15:10
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.

Miért érted meg, hogy a férj ebbe menekül? Én sem igazán értem a válaszod.

Adott a férj, aki jobban akarta a gyerekeket (szóval nem lettek rákényszerítve), minden megad neki a felesége. S még a férjet kell sajnálni?

Most ezt vagy nem gondoltad komolyan, vagy valami komolyabb bajok lehetnek nálad is.

Legalábbis egy értelmes felnőtt ember nem így áll hozzá.

2014. febr. 6. 15:27
 37/48 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Keménynek kell lenned Kérdező a tutyimutyi beszélgetések itt már nem használnak! Blöffként igenis bedobhatod, hogyha nem változtat akkor ennyi volt, mert neked egy ilyen "férfj" nem kell. Esetleg eltölthetnétek kettesben is néhény napot, gép nélkül, hogy ráébredjen, hogy te érdekesebb vagy mint a játéka.
2014. febr. 6. 15:43
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

"Miért érted meg, hogy a férj ebbe menekül? Én sem igazán értem a válaszod."

Te miért nem érted meg? 1-1

"Adott a férj, aki jobban akarta a gyerekeket (szóval nem lettek rákényszerítve), minden megad neki a felesége. S még a férjet kell sajnálni?"

Honnan tudod, hogy jobban akarta? Ezt csak a kérdező írja. Könnyű a másik tudta nélkül bármit is állítani. Azt pedig nem írtam, hogy sajnálni kell. Én sem sajnálom. Jó nagy hülye volt, most pedig issza a levét.

"Most ezt vagy nem gondoltad komolyan, vagy valami komolyabb bajok lehetnek nálad is.

Legalábbis egy értelmes felnőtt ember nem így áll hozzá."

Erre inkább nem reagálok.

2014. febr. 6. 15:53
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Semmi ráció nincs azokban, amiket írsz, egyszerűen csak ellenségeskedsz a kérdezővel!

Szörnyű életed lehet, inkább neked húzódik valami probléma a háttérben, amit itt az embereken vezetsz le!

2014. febr. 6. 16:03
 40/48 anonim ***** válasza:
11%
Azt gondolsz, amit akarsz:)
2014. febr. 6. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!