Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Párom nagyon rákattant egy játékra, nem is gondoltam, h függő, de azok után, hogy ma megkérdezte, nincs-e kedvem többszáz km-t utazni családlátogatás címén, csak azért, hogy ő a "KLÁNTÁRSAIVAL" találkozzon, betelt a pohár.

2 gyermekünk van, útban a 3.

Családapa, 28 éves.. És ha nem dolgozik, akkor a gép előtt játszik ezzel a játékkal. Hétköznap meló előtt (ha előbb kel) és meló után is, este 8-9-ig. Hétvégén keléstől fekvésig, ami akár éjjel 2-3 óráig is elnyúlik. Nem szóltam érte eddig, pedig semmit nem foglalkozik a gyerekekkel amióta ebben van (3-4 hónapja) De most, h úgy érzem ezzel a klántalálkozóval kissé túl látszik lőni a célon, nem tudom mitévő legyek.

Van valaki hasonló helyzetben? Kérlek segítsetek, a szép szó nem használ.

2014. febr. 6. 13:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
66%
Egyből le lettünk pontozva, akik azt írtuk, hogy lehet, valami elől menekül a játékba. Pedig hidd el, megfontolandó. Én saját tapasztalatból beszélek. Jó, nyilván nem előled, meg a gyerekek elől, de valamiért ez kapcsolja ki.
2014. febr. 6. 14:12
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Am. persze, hogy akarta a gyerekeket, ha neki semmi plusz feladata nincsen, mindegy hogy gyerek vagy három gyerek, neki nincsen semmi dolga...
2014. febr. 6. 14:17
 23/48 A kérdező kommentje:

Igen, ha kért kaját odavittem, nem hiányzik most várandósság alatt a viták a stressz, én vagyok ezért a hibás, ez így van.

De ha nem beszélünk egymással, mert ő haragszik én haragszom, az hihetetlenül rossz érzés..

Minden olyan kilátástalannak tűnik most.

2014. febr. 6. 14:19
 24/48 A kérdező kommentje:
Azt mondja a munka miatti stressz miatt így kapcsol ki. Velünk nem tud kikapcsolódni, ez nagyon rosszul esik.
2014. febr. 6. 14:19
 25/48 anonim ***** válasza:
65%

Pff na tudod ki ugrálna terhesen 2 gyerekkel neki :D

Szépen éhen halna a gép előtt, látszik, hogy te semmit sem fogsz tenni, mert elég tutyimutyinak tűnsz! Mindegy te tudod, majd 3+ gyerek mellett is kinyalod a popót, amíg apa meg valami klánban harcol és megismerkedik egy kiscsajjal és lelép...

2014. febr. 6. 14:21
 26/48 A kérdező kommentje:
Na attól nem félek h lelép, nem adná fel az életét, hidd el nekem. Most ahogy így olvasom magam, tényleg elég tutyimutyinak tűnök. Változnom kell, mert így nem jutunk 5-ről 6-ra..Sajnos.
2014. febr. 6. 14:23
 27/48 anonim ***** válasza:
22%
Aha gondolom azt sem hitted, hogy játékfüggő lesz :D
2014. febr. 6. 14:24
 28/48 anonim ***** válasza:
90%

"Velünk nem tud kikapcsolódni, ez nagyon rosszul esik."

Sajnos ilyen a függőség. :/ Nála már elég komoly lehet. Ne hagyd, hogy téged hibáztasson, meg nem is kell eltűrnöd ezt az egészet neki.

Ha valami problémája van, akkor át kell beszélni és meg kell oldani, de ha nem hajlandó rá, akkor ne téged tegyen meg bűnbakká.

Állj a sarkadra és ne csak úgy, hogy na jó, szólsz egyszer, aztán ráhagyod. Valahogy ezen változtatni kell.

2014. febr. 6. 14:25
 29/48 A kérdező kommentje:

De attól tartottam h játékfüggő lesz, csak bíztam benne tudja kontrollálni magát.

Figyelj, ha el akar húzni egy csajjal, megteheti, ahhoz nem kell semmilyen körülmény. Vagy megy, vagy marad.

De ettől nem félek akkor így mondom.

2014. febr. 6. 14:41
 30/48 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk nehezen találna még egy ilyen nőt, mint te az fix :D Más nem nyalná a popsit
2014. febr. 6. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!